Лікарі акушери-гінекологи у Львові (Сихівський район)

Ірина
Потрапила до Анни Андріївни за рекомендацією подруги! Чудовий лікар, фахівець своєї справи!
Оля
На прийомі була вперше,за рекомендацією подруги! Чудовий лікар,розумна,уважна,все гарно пояснила,вислухала Оглянула,дала рекомендації))) Я дуже задоволена,повертатимусь ще і ще !
Юлія Дзісь
Прийом сподобався, все пройшло на найвищому рівні. Лікар уважно оглянула, поговорила зі мною, допомогла мені. Дуже уважно підійшла до моєї проблеми, подивилася аналізи, та призначила лікування. Залишилася задоволена візитом.
Ludmila
Все відмінно! Я до цього лікаря ходжу досить довгий час. Я від неї в захваті. Вона компетентний спеціаліст. Дуже добре ставлення до пацієнта та його здоров'я. Видно що людина любить свою роботу, та зацікавлена в результаті лікування. Дякую!
Лікар проводить діагностику та лікування гінекологічних захворювань, патологій шийки матки, статевих інфекцій. Надає послугу ведення вагітності.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Свереда Анна Андріївна — лікар акушер-гінеколог першої категорії, спеціаліст з ультразвукової діагностики, з понад 15-річним досвідом роботи. Надає повний спектр гінекологічних послуг — від профілактичних оглядів і ведення вагітності до малоінвазивних втручань та естетичної гінекології. Використовує сучасні методики діагностики, включно з УЗД та кольпоскопією, лікує запальні захворювання, порушення менструального циклу, гормональні розлади, доброякісні утворення, безпліддя. Член профільних асоціацій, відома уважним ставленням, делікатністю та доказовим підходом до жіночого здоров’я.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-14
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Мичко Вікторія Віталіївна — лікар-гінеколог, спеціаліст ультразвукової діагностики. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці жіночих захворювань. Займається веденням пацієнток різного віку, лікуванням гормональних порушень, запальних процесів та контрольними гінекологічними оглядами. Відомa делікатним підходом, уважністю та сучасним баченням жіночого здоров’я.