Сторінка 9. Лікарі у Львові (Галицький (Центр) район)

Ірина
Найкращий гінеколог з яким доводилось спілкуватись протягом усієї вагітності. Це лікар своєї справи, вміє завжди підтримати і призначити правильне лікування. Завдяки її професіоналізмі народилась наша донечка, тому що Олена Станіславівна вчасно прийняла рішення робити кесарський розтин. За що ми їй дуже вдячні.
Сергій
Кращого не існує)
12 червеня '17 г.
Галина
Роксолана Львівна привела мої зубки в повний порядок. Зараз відвідую її тільки для чищення, відбілювання, все робить відповідально - бездоганний сервіс, рекомендую.
Роман
Проводит лечение на высшем уровне! Рекомендую!
Стоматолог першої категорії, займається імплантацією та лікуванням зубів. Проводить установку сучасних коронок, вінірів, Лікує стоматит, зубний камінь, карієс, пульпіт, пародонтоз.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар Рачкевич Олена Станіславівна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Кваліфікований УЗ-діагност, проводить обстежування для пацієнток із патологіями репродуктивної системи та вагітних жінок. Лікує хвороби, що вражають шийку матки. Також призначає лікування при запальних та інфекційних недугах.
Лікар Павлишин Андрій Романович спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб чоловічої репродуктивної та сечовидільної систем. Консультує, проводить необхідні обстеження, що включають методи функціональної діагностики та лабораторні аналізи. Займається лікуванням таких захворювань, як запалення сечового міхура та уретри, первинний та вторинний пієлонефрит. Також лікує інфекції, що передаються статевим шляхом.
УЗД-спеціаліст, Акушер-гінеколог
Врач гинеколог, диагност высшей квалификационной категории, специализируется на терапии дисплазии влагалища, климактерических расстройств и нарушений менструального цикла. Оказывает консультативные услуги по диагностике и лечению трихомоноза, патологий шейки матки, уреаплазмоза, женского бесплодия и хламидиоза. Специалист в колькоскопии и УЗИ диагностике Бевз Юрий Анатольевич член Ассоциации акушеров-гинекологов Украины.
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)
Стоматолог-ортодонт
Лікар першої категорії стоматолог-ортодонт, практикує ендодонтичне лікування, лікує всіх видів патологій прикусу, робить пломбування. Лікує карієс, періодонтити, гінгівіти, стоматити, пульпіти.
Анестезіолог
Сергій Євгенович лікар-анестезіолог вищої категорії, проводить анестезіологічне забезпечення оперативних втручань.
Юрій Миронович лікар-стоматолог, головний лікар клініки стоматології «Симбіотика». Має великий досвід роботи у сфері ендодонтії, мікрохірургії, імплантології. Займається викладацькою та науковою діяльністю.
Лікар Романів Любомир Олегович - уролог. Спеціалізується на захворюваннях сечостатевої системи. Лікує простатит, запальні та інфекційні порушення. Допомагає чоловікам повернути еректильну функцію та підвищити сексуальне бажання. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Приймає пацієнтів у приватному порядку.
Ортопед-травматолог
Кардіолог, функціональний діагност
Лікар Гасюк Любов Ярославівна спеціалізується в області кардіології. Займається лікуванням ішемічної хвороби серця, гіпертонічної хвороби, аритмій. Використовую з метою діагностики ЕКГ, ЕХО серця.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт