Лікарі ортодонти у Львові (Галицький (Центр) район)
Наукова ступінь
Категорія
Валентин
Дуже професійний спеціаліст, із великим досвідом та досить правильним і позитивним підходом
Лілія Булла
Моя мама в захопленні...Каже: "Людина вправна та моторна. Майстер своєї справи. Справжній естет, який робить красиво та досконало..." Тепер у моєї мами дивовижна посмішка!
Дякую, Степане Степановичу, ви робите цей світ прекраснішим!
Оксана
Дуже хороший лікар. Справжній професіонал в своїй справі. Рекомендую.
18 серпня '18 г.
Федор
Очень толковый доктор. Рекомендую!
14 серпня '16 г.
Валентин
26 січня '26р.
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог Степан Степанович, спеціалізується на ортопедії. Займається протезуванням за допомогою різних імплантів. Надає перевагу естетиці і функції в стоматології.
Стоматолог-ортодонт
Лікар першої категорії стоматолог-ортодонт, практикує ендодонтичне лікування, лікує всіх видів патологій прикусу, робить пломбування. Лікує карієс, періодонтити, гінгівіти, стоматити, пульпіти.
Стоматолог-ортодонт
Лікар-ортодонт, займається усіма видами виправлення прикусу. Використовує новітні технології усфері ортодонтії. Встановлює капи, пластинки, брекети. Поліна Юріївна також спецалізується на наданні терапевтичних послуг у стоматології.
Ортодонт
Лікар-ортодонт, займається лікуванням патології прикусу в дітей і дорослих. Проводить постановку керамічних і металевих брекет-систем. Використовує різноманітні новітні технології в ортодонтії.
Ортодонт
Наталія Василівна лікар вищої категорії ортодонт, займається підбором і встановленням брекет-систем, лінгвальних пластин, капів.