Лікарі андрологи у Львові (Галицький (Центр) район)

Фільтр: (Знайдено 5 лікарів 1 відгук) Сортування
Роман
Порадив товариш,як хорошого спеціаліста.
12 квітня '18 г.
Лікар Горохов Андрій Валерійович – уролог. Досвід роботи 6 років. Спеціалізується на захворюваннях сечостатевої системи. Проводить складну діагностику та лікування. Назначає індивідуальні схеми терапії при захворюваннях простати, та порушеннях запального і інфекційного характеру. Розробляє індивідуальні схеми терапіє. Проводить нескладні оперативні втручання.
Консультація уролог 500 андролог 600
Львів вул. Івана Огієнка, 3 (у приміщенні клінічної з/д лікарні) р.Галицький (Центр)
Пасфчник Сергій Миколайович —досвідчений фахівець, який займається здоров'ям чоловіків, зокрема їх сечостатевою системою та репродуктивною функцією. Він діагностує і лікує захворювання, пов'язані з простатою, еректильною дисфункцією, безпліддям, інфекціями сечових шляхів, а також інші порушення, що впливають на чоловіче здоров'я. Сергій Миколайович володіє глибокими знаннями та навичками, що дозволяють не лише ефективно лікувати, а й надавати психологічну підтримку. Його підхід завжди індивідуальний, а увага до деталей і чутливість дозволяють пацієнтам відчути себе комфортно під час кожного візиту. Сергій Миколайович допомагає чоловікам відновити впевненість і покращити якість життя, повертаючи здоров'я та гармонію в усі аспекти життя.
Гінеколог, онколог
Цьолко Олег Романович — це висококваліфікований фахівець, який займається діагностикою та лікуванням онкологічних захворювань жіночої репродуктивної системи. Він поєднує знання в галузі гінекології та онкології, надаючи пацієнткам підтримку в боротьбі з раком шийки матки, яєчників та інших органів. Олег Романович не тільки проводить ефективне лікування, але й забезпечує ранню діагностику та профілактику, допомагаючи жінкам зберегти здоров'я та впевненість у майбутньому.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт