Лікарі анестезіологи у Львові (Галицький (Центр) район)
Знайдено 3 лікаря
Любов
Професіонал своєї справи, тактовний, ввічливий, добрий. 18 лютого проводив анастезію під час лікування зубчиків мого 2х річного синочка. Ми приїхали із Вінниччини і не пошкодували! Дякую чудовому спеціалісту, усе докладно пояснив до та після анастезії.
Любов Загородня
18 лютого брав участь у лікуванні зубчиків мого 2х річного синочка у клініці "ММ" Чудовий спеціаліст, толерантна, ввічлива людина. Рекомендую усім!!!
Андрій
Найкращий спеціаліст, якого мені доводилось знати. Кваліфіковані поради, зрозуміле та доступне пояснення проблематики, та прекрасне почуття гумору. Дивує також ввічливе ставлення та максимальне бажання допомогти пацієнту
22 листопада '19 г.
Христина
Чудовий лікар! Надзвичайно кваліфікований та досвідчений
Кардіолог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, консультує пацієнтів із проблемами кардіологічного профілю. Лещук Олег Борисович спеціалізується на діагностиці порушень серцевого ритму, сприяє у лікуванні міокардиту, тахікардії та стенокардії. Надає послуги з анестезіології.
Анестезіолог
Володимир Андрійович дитячий лікар-анестезіолог, проводить супровід складних операцій, у тому числі і під медичним наркозом. Має вищу кваліфікаційну категорію, ступінь к.м.н.
Анестезіолог
Сергій Євгенович лікар-анестезіолог вищої категорії, проводить анестезіологічне забезпечення оперативних втручань.