Сторінка 7. Лікарі у Львові (Галицький (Центр) район)
4 відгука
Анатолій
Щиро вдячний за допомогу! Дуже гарний лікар. Рекомендую.
04 вересня '16 г.
Леонід
Мені лікар дуже сподобалась - давно не зустрічав таких приємних лікарів. Щиро вдячний за надану допомогу!
29 жовтня '16 г.
Галина
Лікар мені дуже сподобався. Провів необхідне лікування і росписав рекомендації. Дякую.
23 липня '16 г.
Вероника
Лечение безболезненное и качественное. Рекомендую.
08 вересня '16 г.
Стоматолог-ортопед
Катерина Теодорівна лікар стоматолог вищої категорії, спеціалізується на ортопедії. Лікар володіє усіма сучасними технологіями ортопедичного лікування в стоматології.
Стоматолог-ортопед, Хірург
Кандидат медичних наук, лікар стоматолог-ортопед, хірург, надає послуги в сфері хірургічної та ортопедичної стоматології. В своїй практиці використовує новітні технології, що є запорукою найкращого результату лікування. Лікар також займається викладацькою та науковою роботою.
Лікар-стоматолог, лікує дітей від одного року життя до підліткового віку. Має великий досвід застосування загального знеболення при лікуванні порожнини рота.
Юлія Стефанівна лікар-стоматолог, займається лікуванням та профілактикою захворювань зубів і ясен. Спеціалізується на естетичній стоматології та пародонтологія. Лікар постійно бере участь в різноманітних практичних семінарах з питань стоматології.
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог Степан Степанович, спеціалізується на ортопедії. Займається протезуванням за допомогою різних імплантів. Надає перевагу естетиці і функції в стоматології.
Стоматолог-гігієніст
Віра Євстахіївна лікар-гігієніст, проводить процедури по підтримці гігієни ротової порожнини. Консультує пацієнтів з питань професійної гігієни та пародонтології. Лікар бере участь в різних конференціях, семінарах.
Педіатр
Смущук Інна Василівна
Лікар проводить діагностику та лікування захворювань дитячого віку на заставах доказової медицини, спостереження дітей від народження до 18 років, спостереження новонароджених, передчасно народжених, дітей до 1 року.
Гінеколог, онколог
Цьолко Олег Романович
Цьолко Олег Романович — це висококваліфікований фахівець, який займається діагностикою та лікуванням онкологічних захворювань жіночої репродуктивної системи. Він поєднує знання в галузі гінекології та онкології, надаючи пацієнткам підтримку в боротьбі з раком шийки матки, яєчників та інших органів. Олег Романович не тільки проводить ефективне лікування, але й забезпечує ранню діагностику та профілактику, допомагаючи жінкам зберегти здоров'я та впевненість у майбутньому.
Давіденко Ірина Василівна
Ірина Василівна - лікар-терапевт вищої категорії. Має багаторічний досвід роботи у сфері внутрішньої медицини. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної, дихальної, травної та ендокринної систем. Працює у Шпиталі імені митрополита Андрея Шептицького, надає кваліфіковану допомогу дорослим пацієнтам, поєднуючи клінічну точність з уважним ставленням до людини.
УЗД-дігност, функціональний діагност, кардіолог
Лікар Семенів Володимир Остапович займається лікуванням кардіологічних захворювань. Проводить УЗД внутрішніх органів та щитоподібної залози. Лікар проводить ефективне лікування аритмії, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, серцевої недостатності.