Лікарі пародонтологи у Львові (Галицький (Центр) район)

Таскіна Валерія
Дуже задоволена усіма лікарями і персоналом в цілому. Приїхала з дитинкою 3,5 рочків. Треба було і зубчики лікувати, рвати. Робила анастезію. Дуже переживала. Все пройшло супер. Робота усього персоналу на всі 100.заклад супер. Дитинка задоволена, стресу нема. Думала що це ми приїхали в ігрову кімнату. Підхід до дітей шикарний. Це стосується усього персоналу. Дуже задоволена що обрала саме цей заклад. Дитина щаслива і це саме головне каже ще хочу приїхати. Кажу ариїдим але надіюсь не скоро. Рекомендую. Дякую щераз усім.
Марія
Щиро раджу! Довго вагались на лікування зубків синочку 4 рочки в медикаментозному сні. Після консультації з Галиною Миронівною відважитись. Все пройшло чудово. Ми задоволені
Загородня Любов
Галина Миронівна Солонько - чудовий лікар! Найкращий!! Моєму сину (2 роки) пролікувала, відреставрувала передні зубки. Професійна, людяна, ввічлива, приємна людина
Ковальчук Марія
Чудовий лікар, відмінний спеціаліст. Після знайомства з Галиною Миронівною дітки перестали боятись стоматолога, для нашої сім'ї це найкращий дитячий стоматолог
Дитячий стоматолог вищої категорії, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар проводить лікування карієсу, проводить пломбування молочних зубів.
Олександр Борисович лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить ендодонтичне лікування зубів, займається лікуванням карієсу, художньою реставрацією, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування.
Зоряна Романівна, практикуючий лікар-стоматолог, кандидат медичних наук, доцент, спеціалізується на наданні терапевтичних послуг у стоматології. Лікар проводить профілактику та лікування карієсу, проводить пломбування молочних зубів.
Дитячий стоматолог-терапевт, лікар займається профілактикою та лікуванням широкого спектру зубних патологій. Від лікування карієсу у малюків віком до одного року до проведення стоматологічних процедур під загальним наркозом.
Стоматолог-хірург, Ортопед
Андрій Ярославович лікар першої категорії, стоматолог-хірург, ортопед. Спеціалізується на повному спектрі послуг з хірургічної стоматології. Займається видаленням зубів, клаптевими операціями, пластикою вуздечки верхньої і нижньої губи. Лікар проводить художню реставрацію зубів і зубних рядів.
Лікар вищої категорії спеціалізується на загальній стоматології. Проводить ендодонтичне лікування, професійне відбілювання та гігієну ротової порожнини. Лікар застосовує сучасні методи лікування та профілактики в стоматології. Є доцентом кафедри терапевтичної стоматології Ужгородського національного університету.
Стоматолог першої категорії, займається імплантацією та лікуванням зубів. Проводить установку сучасних коронок, вінірів, Лікує стоматит, зубний камінь, карієс, пульпіт, пародонтоз.
Стоматолог-ортодонт
Лікар першої категорії стоматолог-ортодонт, практикує ендодонтичне лікування, лікує всіх видів патологій прикусу, робить пломбування. Лікує карієс, періодонтити, гінгівіти, стоматити, пульпіти.
Дитячий стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар проводить лікування карієсу, проводить пломбування молочних зубів.