Сторінка 8. Лікарі у Львові (Галицький (Центр) район)
Знайдено 174 лікаря
4 відгука
До цього 5 років поспіль боролася з папіломами. Була у різних спеціалістів та в різних клініках. Всюди, проконсультувавшись із лікарем , робила кріодиструкцію. На щастя, знайшла в Інтернеті Олену Вікторівну. Олена Вікторівна - прекрасний спеціаліст, і не лише у сфері дерматології. Направивши мене на певний перелік аналізів, Олена Вікторівна встановила причину моїх папілом, визначила моє лікування. Я приймала засоби внутрішньо, і використовувала зовнішньо. І вже за кілька днів був помітний результат. Дані рекомендації я виконувала протягом місяця, і дивовижно! За 1 місяць мої папіломи зникли ПОВНІСТЮ. Тому, якщо у вас якісь проблеми, пов'язані з дерматологією, то вам тільки до Олени Вікторівни.
Анатолій
У мене дуже багато папілом на всьому тілі. Я час від часу видаляю їх, але постійно з'являються нові.лікарі нічого нового не рекомендували. Тому я вирішив звернутися до Олени Вікторівни, так як неодноразово чув про неї хороші відгуки. Вона уважно мене вислухала, та оглянула. Після цього направила на здачу аналізу (папілома вірус людини). Як виявилося він у мене позитивний. Зараз лікуюся, і вже помітні перші позитивні результати.
26 грудня '19 г.
Віктор
З захворюванням з урології я зіткнувся несподівано. З цією неприємною хворобою мені допоміг впоратися Тарас Кравчик. Він використовував різні методики лікування, через деякий час мені стало на багато легше. Тарас Орестович хороший лікар, рекомендую.
17 липня '18 г.
Андрій
Звертався до уролога Кравчика Тараса Орестовича. Спеціаліст мені сподобався, допоміг мені впоратися з проблемами. До того ж, тут все дуже конфіденційно. Щиро дякую за допомогу.
05 липня '18 г.
Лікар Кравчик Тарас Орестович – уролог. Спеціаліст вищої категорії. На протязі 22 років спеціалізується на захворюваннях сечової системи чоловіків. Розробляє індивідуальні схеми терапії та профілактичні заходи. Лікує захворювання простати, відновлює еректильну функцію. Проводить оперативні втручання. Приймає пацієнтів у приватному порядку.
Дерматолог
Лікар займається лікуванням дерматитів, псоріазу, лишаю, екзем, бородавок, веде консультативний прийом пацієнтів.
Педіатр
Смущук Інна Василівна
Лікар проводить діагностику та лікування захворювань дитячого віку на заставах доказової медицини, спостереження дітей від народження до 18 років, спостереження новонароджених, передчасно народжених, дітей до 1 року.
Гречко Жанна Борисівна
Гречко Жанна Борисівна — це фахівець, який піклується про здоров'я вашої нервової системи. Вона виявляє та лікує захворювання головного та спинного мозку, нервів і м'язів, допомагаючи відновити баланс і гармонію в тілі. Чи то головний біль, чи проблеми зі сном, чи хронічний біль — Жанна Борисівна знайде причину і призначить ефективне лікування. Завдяки високому професіоналізму та увазі до кожного пацієнта, Жанна Борисівна допомагає повернути якість життя, даруючи комфорт і здоров'я в кожному русі.
Давіденко Ірина Василівна
Ірина Василівна - лікар-терапевт вищої категорії. Має багаторічний досвід роботи у сфері внутрішньої медицини. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної, дихальної, травної та ендокринної систем. Працює у Шпиталі імені митрополита Андрея Шептицького, надає кваліфіковану допомогу дорослим пацієнтам, поєднуючи клінічну точність з уважним ставленням до людини.
Доктор уролог высшей квалификационной категории, оказывает помощь пациентам с опухолями, ериктильной дисфункцией, мочекаменной болезнью. В совершенстве владеет методикой контактной лазерной и дистанционной ударно-волновой литотрипсией, перкутанной контактной нефролитотрипсией и биопсии простаты. Имеет большой опыт в проведении трансуретральной резекции простаты и опухоли мочевого пузыря, оптической уретротомии, цистоскопии, обрезании крайней плоты головки члена и слинговых операциях при недержании мочи. Грицина Юрий Ростиславович член Европейской Ассоциации урологов
Педіатр
Мар'яна Іванівна спеціалізується на педіатії. Лікар надає консультативні послуги з діагностування та лікування захворювань у дітей від 0 до 18 років: бронхів, легенів, нирок, кишково-шлункового тракту. Оцінює фізичний і нервово-психічний розвиток дитини з перших днів життя, дає рекомендації батькам по догляду і вигодовуванню малюка. Веде профілактику хронічних хвороб у дітей. Гуда Мар'яна Іванівна займається лікуванням ГРВІ, алергічних захворювань, гельмінтозів.
Консультація від 400 грн.
Акушер-гінеколог, генетик
Марія Богданівна — це фахівець, який допомагає розібратися в складних питаннях спадкових захворювань та генетичних порушень. Завдяки своїм знанням, вона може точно діагностувати генетичні проблеми, допомогти з профілактикою та надавати підтримку сім'ям у плануванні здорового майбутнього. ЇЇ робота базується на глибокому розумінні спадковості, що дозволяє попередити багато хвороб і покращити якість життя пацієнтів.
Колосова Алина Александровна
Колосова Аліна Олександрівна, лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД
Стаж 15 років
Пріоритетні напрямки лікування:
- Профілактика гінекологічних захворювань
- Лікування гінекологічних захворювань, що передаються статевим шляхом
- Діагностика і корекція гормональних порушень жіночої статевої системи, порушення менструального циклу
- Прегравідарна підготовка до вагітності
- Введення вагітності
- Медичний супровід доброякісних пухлинних утворів жіночих статевих органів
- Супровід вікових змін повʼязаних з настанням менопау
Психіатр, дитячий психіатр
Ришковська Наталія Олександрівна
Проводить діагностику та лікування всіх видів психічних та психосоматичних розладів (окрім лікування залежностей). Особливу увагу приділяє принципам доказової медицини, віддає перевагу структурованому підходу у діагностиці та лікуванні пацієнта.
Консультація 1350/1500 грн.