Лікарі отоларингологи у Львові (Галицький (Центр) район)
3 відгука
Володимир
Мав проблеми з горлом кілька років, і не міг їх виправити. Христина Петрівна мені призначила курс лікування. Пройшло досить багато часу після процедур, а результатами не можу нарадуватись. Навколо усі хворіють і вдома і на роботі, а мені хоч би що. Мій низький уклін Вам!!!
Настя
Мне кажется заболевания горла – это наше проклятие. У ребенка постоянно воспаляется горло, даже если заболела незначительно. Уже честно, устала от этого. Долго искала нормального специалиста, и познакомилась с Кристиной Петровной. Довольна как слон! Ее назначения работают на ура, теперь можно не бояться за обострения типичных ОРВИ.
Світлана
Відвідала сьогодні вперше отоларинголога Наталю Іванівну. Дуже мені сподобалась лікар. Відчула добре ставлення, кваліфікований підхід, уважне ставлення до визначення діагнозу, отримала призначення лікування. Дякую за допомогу.
Романив Наталия Ивановна – квалифицированный врач отоларинголог, применяющий в работе принципы доказательной медицины и современный подход к диагностике и лечению ЛОР-заболеваний. Ведение амбулаторного приема для детей и взрослых с заболеваниями ЛОР-органов, занимается диагностикой слуха.
Займається лікуванням дітей с ЛОР-захворюваннями, проводить профельні лікувальні процедури, маніпуляції. Використовую інструментальну діагностику. Регулярно відвідує міжнародні наукові та практичні конференціі.
Отоларинголог, сурдолог
Павлюк Петро Степанович