Соловей Людмила Василівна

Сімейний лікар
врач высшей категории
Доктор Соловей Людмила Василівна, спеціаліст вищої категорії кваліфікації, надає послуги у галузі сімейної медицини та терапії. Займається лікуванням та профілактикою різних захворювань дітей та дорослих. Спеціалізується на огляді немовлят, консультації перед щепленням, медоглядами перед відвідуванням навчальних закладів.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Львів вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73 р.Франківський
Львів вул. Стрийська, 204 р.Франківський

Лариса
28 вересня '16р.
Лікарка лікує наших діточок. Сучасний грамотний фахівець.
Євген
22 серпня '16р.
Наш сімейний лікар. У разі чого відразу звертаємося до неї.
Наталія
13 липня '20р.
Дуже фахова, чуйна лікарка! Одна з найкращих!
Христина
30 березеня '20р.
Наша сімейний лікар, завжди уважна і професійна.
Ірина
15 листопада '19р.
п. Людмила наш сімейний лікар. Дуже вдячні їй за її роботу)!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1988-1994 рр. - Івано-Франківська державна медична академія, лікувальна справа.

Курси підвищення кваліфікації

• 2024 р. - VIII Всеукраїнський конгрес MedSprava.
  • 2024 р. - Науково-практичний семінар з міжнародною участю «XIV Академічна школа педіатрії».
  • 2024 р. - Семінар «Належна клінічна практика (GCP). Нормативно-правове регулювання проведення клінічних випробувань».
  • 2024 р. - Навчальний курс «Успішний управлінець закладу охорони здоров`я - 2024».
  • 2024 р. - Дистанційне навчання «Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги».
  • 2023 р. - ПАЦ «Організація охорони здоров`я».
  • 2023 р. - Науково-практичний семінар з міжнародною участю «Дні нутріціології та дієтології».
  • 2023 р. - Семінар «Все про малюків: просто про складне».
  • 2022 р. - Всеукраїнська науково-практична конференція «Мистецтво лікування у воєнний час: критичні стани, загострення соматичної патології, особливості профілактики та ведення інфекційних хвороб».
  • 2022 р. - Науково-практична конференція «Дитина раннього віку».
  • 2021 р. - Невідкладна допомога в станах загрози життю.
  • 2021 р. - Міжнародний конгрес «Covid-19: досвід, досягнення, перспектива».
  • 2021 р. - Науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні мультидисциплінарні питання перинатології, неонатології та педіатрії: клінічні і правові аспекти».
  • 2021 р. - Науково-практична конференція «Сучасні проблеми медицини».
  • 2019 р. - підтвердження вищої категорії зі спеціальності "Загальна практика - сімейна медицина".
  • 2015 р. - участь у IV з`їзді сімейних лікарів України (м. Полтава).

Участь в асоціаціях

• Член Української Асоціації Сімейної Медицини з 2000 року.

Сімейний лікар надає послуги

• Надання первинної медичної допомоги населенню різних вікових груп відповідно до клінічних протоколів, заснованих на принципах доказової медицини
  • Консультація дітей та дорослих з приводу найбільш поширених інфекційних та неінфекційних захворювань
  • Патронаж новонароджених
  • Вакцинація дорослих та дітей
  • Проведення медичних оглядів дорослих та дітей
  • Призначення та інтерпретація різноманітних методів обстеження та результатів аналізів для уточнення діагнозу