Сторінка 3. Лікарі стоматологи у Львові (Франківський район)
Знайдено 24 лікаря
3 відгука
Назар
В Андрея Евгеньевича я наблюдаюсь уже несколько лет. Она настоящий профессионал и мастер своего дела. Он аккуратный и внимательный, и вообще, хороший как человек. Рекомендую без сомнений.
Регулярно воджу свою дочку до Христини Назарівни. Лікар стежить за здоров'ям її зубів, кілька разів допомагав позбуватися від таких захворювань, як пульпіт та карієс. Ми з чоловіком дуже задоволені якістю послуг, що надаються.
Олександр
Христина Назарівна залишила хороше враження, як фахівець та як людина. Вона дуже уважна, приділила дитині досить багато часу. Я отримав вичерпну інформацію. Лікування ще не закінчено, але у нас лише позитивні враження.
Стоматолог, ортодонт
Лікар стоматолог спеціалізується на комплексному обстеженні та дослідженні порожнини рота у дітей. Займається лікуванням молочних зубів, карієсу, зубного каменю, пародонтозу, пародонтиту. Романів Христина Назарівна надає допомогу в лікуванні та видаленні зубів, терапії гінгівіту і пульпіту.
Лікар працює з основними захворюваннями ротової порожнини. Головним образом спеціалізується на гінгівітах, пародонтитах, пульпітах. Лікує карієс. Проводить профілактичні прийоми. Розробляє індивідуальні схеми профілактики та лікування.
Стоматолог-хірург
Ігор Михайлович стоматолог-хірург, проводить усі види хірургічного лікування захворювань зубів. Видаляє зуби, розкриває абсцеси, лікує періотістит, альвеоліт, лімфаденіт.
Стоматолог-ортодонт
Ейхгорн Сергій Олександрович
Спеціаліст займається лікуванням пацієнтів за допомогою брекет-систем. Проводить лікування дитячого віку на ортодонтичних платівках, усунення шкідливих звичок за допомогою ортодонтичних трейнерів.