Сторінка 2. Лікарі гінекологи у Львові (Сихівський район)

Ірина
Чудовий спеціаліст. Хороша і розумна лікарка.
Софія
Дякую за професійний талант і людяність !
Ірина
Надзвичайно приємна та розумна лікарка!!!
Христина
Миклуш Соломія -молода, проте мудра, амбітна та професіонал своєї справи! Дуже рекомендую!
Гінеколог, УЗД-фахівець
Фейта Юлія Русланівна — лікар-гінеколог та спеціаліст узд діагностики, кандидат медичних наук. Маючи науковий ступінь, вона поєднує глибокі теоретичні знання й практичний досвід у галузі жіночого здоров’я. Основні напрямки роботи: • Проведення профілактичних гінекологічних оглядів і консультацій • Діагностика та лікування ширшого спектра захворювань — від запальних процесів до гормональних порушень • УЗД-обстеження (уважно контролює стан внутрішніх органів малого тазу) • Лікування гінекологічних патологій: ендометріоз, міома, поліпи, кісти та інші стані
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Приймає пацієнтів з проблемами безпліддя, зривів вагітності. Займається лікуванням жіночого безпліддя.
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Мичко Вікторія Віталіївна — лікар-гінеколог, спеціаліст ультразвукової діагностики. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці жіночих захворювань. Займається веденням пацієнток різного віку, лікуванням гормональних порушень, запальних процесів та контрольними гінекологічними оглядами. Відомa делікатним підходом, уважністю та сучасним баченням жіночого здоров’я.