Будз Олена Іванівна

Гінеколог
Будз Олена Іванівна — лікар-гінеколог із 4-річним досвідом роботи. Проводить ультразвукову діагностику, займається виявленням, профілактикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Надає консультації з питань жіночого здоров’я, виконує профілактичні огляди та підбирає індивідуальну тактику лікування з урахуванням віку й потреб кожної пацієнтки.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2016-2022р Тернопільський національний медичний університет імені І.Я.Горбачевського Медичний факультет
  • 2022-2025 Інтернатура за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» Жіноча консультація в «Клініці професора Стефана Хміля» Пологове відділення в КНП ЛОР “Львівський обласний клінічний перинатальний центр» Гінекологічне відділення в КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня»

Курси підвищення кваліфікації

• 2024-2025 Участь в Міжнародному симпозіуму «Теорія та практика репродукції людини»
  • Участь в Ultrasound for Gynecology Summer Meetings 2025
  • Участь в Фаховій школі з гінекології та репродуктивної ендокринології (USGRE) за міжнародною участю ISGE

Лікар-гінеколог надає послуги

• УЗД органів малого тазу та консультація (Гінеколог)
  • Профілактичний гінекологічний огляд
  • Передменструальний синдром
  • Підбір контрацепції
  • Підбір замісної гормональної терапії
  • Діагностика та лікування порушень менструального циклу
  • Ендокринна гінекологія
  • Планування вагітності
  • Діагностика та лікування аномальних вагінальних виділень
  • Діагностика та лікування патології шийки матки
  • Діагностика і лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом
  • Введення та видалення ВМС
  • Діагностика та лікування аномальних маткових кровотеч
  • Кольпоскопія
  • Пайпель біопсія ендометрію