Вінниця,
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Єдиний у своєму роді приватний медичний заклад, який займається лікуванням всього спектра психоневрологічних розладів, а також надає наркологічну допомогу. Ми надаємо послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціалізіцій, лабораторне та інструментальне обстеження, а також медикаментозне лікування і супровід пацієнтів як в гострому періоді захворювання, так і в реабілітаційному періоді.
Діагностика та лікування всього спектру психоневрологічних захворювань, наркологічна допомога:
- безсоння;
- розлади хронічного марення;
- шизоаффективний розлад;
- шизотипічний розлад;
- шизофренія;
- допомога пацієнтам з алко- та наркозалежністю.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Євромед, медичний центр у Вінниці, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Консультація алерголога
- Консультація психотерапевта
Відгуки та оцінки клініки
Ірина
05 травня '20р.
Чудова клініка, лікар- Професіонал!Атмосфера наче вдома, помітно, що вкладено багато зусиль та старань.Буду рекомендувати друзям.
Сергій
15 квітня '20р.
, лікар Денесюк Наталія Валеріївна
Дуже чудовій лікар і професіонал своєї справи!
Усім рекомендую, мені нарешті стало краще.
Сергій
15 квітня '20р.
Дуже чудовий і кваліфікований лікар! Усім рекомендую. Мені нарешті стало набагато краще. Так довго шукав такого професіонала з великої літери.
25 лютого '20р.
, лікар Ордатій Наталія Миколаївна
Гарна, спокійна, що з перших секунд розташовує до спілкування. З нею хочеться поділитися своїми думками та переживаннями. Володіє величезними знання у своїй професії. Не можу передати, як я їй вдячний! Моє життя кардинально змінилося.
Люба
22 лютого '20р.
, лікар Ордатій Наталія Миколаївна
Все відмінно! Прийом пройшов комфортно, у добродушній, та невимушеній обстановці. Обговорили всі мої насущні проблеми, розуміє ситуацію і вникає в неї. Вміє спілкуватися, дає висловитися. Усім задоволення. Обов'язково прийду знову.
Завьяловы
16 лютого '20р.
, лікар Литвиненко Юлія Петрівна
Дуже рада, що вибрала для доньки саме цього фахівця! Лікар, професіонал своєї справи. Дуже приємна, відкрита людина, що вміє розташувати до себе пацієнта! Дякую за консультацію і допомогу. Тепер розумію в якому напрямку рухатися далі!
Mary Marysiuk
04 лютого '20р.
, лікар Литвиненко Юлія Петрівна
Дуже кваліфікований фахівець і прекрасна людина. Вона допомогла моїй дитині подолати не одну фобію. Слава Богу, зараз уже все позаду, донька відчуває себе дуже добре. Не можу висловити на скільки я вдячна їй! Однозначно рекомендую!
Лікарі клініки Євромед, медичний центр у Вінниці

Психіатр, Психотерапевт, Психолог.

Психіатр, дитячий психіатр, психотерапевт, психолог.

Психіатр, Психотерапевт, Психолог.
Обрати фах
очистити
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:

вул. Івана Богуна, 2
Кабінет психолога, психотерапевта Шевкунової Л. В. надає всебічну психологічну допомогу та підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Прийом здійснює сертифікований психолог. Спеціаліст бере участь в науково-практичних конференціях, психологічних майстер-класах, семінарах та тренінгах. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Пн — Пт: 10:00-20:00

вул. Зодчих, 20
Медок (MEDOK) — це медичний центр, що розташувався на Зодчих у Вінниці. Сучасний комплекс має у своєму розпорядженні передове обладнання для проведення ряду маніпуляцій. Послуги профільних фахівців доступні для пацієнтів будь-якого віку. Ми працюємо з дорослими та дітьми. Терапія проводиться відповідно до встановлених схем, які підбираються під кожного пацієнта в індивідуальному порядку.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-15:00

м. Хмільник, вул. Курортна, 12
Березовий гай — це санаторій, розміщений на території змішаного лісу у місті Хмільник Вінницької області. Це місце має все необхідне для комфортного проживання та оздоровлення. Цьому сприяють як кліматичні умови, дієтичне харчування, так і професіонали, які працюють у санаторії.
Пн — Пт: 00:00-23:59
Сб: 00:00-23:59 Н: 00:00-23:59

вул. Київська, 68 А
Меділабс у Вінниці на Київській — це один з філій мережі сучасних лабораторій, які пропонують якісні послуги за доступними цінами. Лабораторії працюють, починаючи з 2013 року, і в своєму штаті мають кваліфікованих фахівців, професіоналів в своєму напрямку роботи.
Завдяки використанню інноваційних аналізаторів преміум-класу, якісних реактивів, рекомендованих виробниками обладнання, співробітники лабораторії проводять дослідження в найкоротші терміни і надають результати лабораторної діагностики протягом одного дня.