Сторінка 3. Лікарі стоматологи у Львові (Залізничний район)

Сергей
Толковый врач! Рекомендую!
08 листопада '16 г.
Людмила
Провел эффективное лечение. Я осталась очень довольна результатом его работы! Рекомендую!
23 серпня '16 г.
Стоматолог-ортопед
Лікар стоматолог-ортопед, спеціалізується на реставрації зубів (художня), протезуванні зубів будь-якого рівня складності.
Львів вул. Виговського, 20 Б р.Залізничний
Дитячий стоматолог
Олеся Маковецька - дитячий стоматолог, надає стоматологічні послуги дітям від 0 - до 18 років. Спеціалізується на профілактиці та лікуванні твердих та м'яких тканин у ротовій порожнині у дітей, складання плану лікування, роботі з фотополімерними пломбами, комплексними професійними гігієнічними процедурами ротової порожнини та зняттям зубного каменю, чищенням зубів
Лікар-стоматолог спеціалізується на профілактиці та лікуванні захворювань ясен і слизової оболонки ротової порожнини. Проводить професійну гігієну, відбілювання, пародонтологічне лікування та навчає правильному домашньому догляду. Є членом Української академії пародонтології, постійно вдосконалює професійні навички.
Ортодонт
Дитячий стоматолог
Лікар проводить професійну гігієну порожнини рота, терапевтичне та хірургічне лікування запальних процесів зубів та ясен.