Юринець Святослав Володимирович

Уролог, андролог, сексопатолог
лікар вищої категорії
Лікар вищої категорії, досвід 31 рік. Надає весь спектр урологічних, андрологічних, сексологічних послуг у сфері чоловічого здоров’я

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Георгий
08 січня '17р.
Святослав Владимирович в авторитете у многих мужиков, которым он уже помог, и которые сейчас проходят у него лечение. Для меня лично лучше уролога, чем Юринец просто нет. Толковый врач и настоящий человечище, спасибо!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1998 р. - Львівський державний медичний університет імені Данила Галицького.
  • Пройшов інтернатуру у Львівській обласній клінічній лікарні кафедра урології.

Курси підвищення кваліфікації

• 2001 р. - курси сексопатологіі при Харківській академії післядипломної освіти.
  • 2023 р. - спеціалізація за фахом Фізична та реабілітаційна медицина.
  • 2024 р. - спеціалізація за фахом Організація охороною здоров’я.

Уролог, андролог, сексопатолог надає послуги

• Діагностика та лікування сексуальних розладів і порушень, як у чоловіків, так і у жінок
  • РRP в сексології
  • Сексологічній консультації подружніх чи партнерських пар
  • Апаратний пневмовібромасаж
  • Ударно-хвильова терапія
  • Фонофорез лікарських сумішей безпосередньо в простату
  • Гідро і лазер-ЛОД терапія для відновлення ерекції, тривалості статевого акту і лібідо.

Уролог, андролог, сексопатолог займається лікуванням захворювань

• Лікування простатиту;
  • Лікування хронічного простатиту;
  • Лікування уретриту;
  • Лікування варикоцеле;
  • Лікування гострих запальних захворювань нирок;
  • Лікування сечового міхура;
  • Лікування чоловічого безпліддя;
  • Лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, та захворюваннях чоловічих статевих органів;
  • Передчасна еякуляція, зниження статевого потягу.