Андрологи у Тернополі

Володимир
Допоміг вилікувати нирки, я задоволений, рекомендую Руслана Володимировича друзям
13 червеня '17 г.
Уролог-андролог
Лікар Паршин Володимир Анатолійович займається питаннями урологічного, хірургічного та проктологічного характеру, спеціалізується на лікуванні хвороб репродуктивної та сечостатевої систем. Володіє сучасними хірургічними маніпуляціями, які допомагають без наркозу, післяопераційного періоду та за короткий час забути за проктологічні, урологічні чи хірургічні проблеми. Лікар постійно вдосконалюється та відвідує різноманітні семінари, майстер-класи, конференції.
Тернопіль вул. Руська, 17
Уролог, андролог
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-22
Тернопіль вул. Руська, 17
Хірург, уролог, онколог, лікар УЗД
Форостина Сергій Петрович — лікар-уролог, який має 18 років стажу в області загальної урології та онкоурології. Також, проводить оперативні втручання з ендоурології, андрології та урогінекології. Сергій Петрович постійно проходить курси підвищення кваліфікації і проводить досить рідкісні операції
Консультація 2065 грн.
Київ вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м.Васильківська2610м.Либідська507
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. У 2003 році закінчив Тернопільську державну медичну академію. ім..І.Я.Горбачевського. Після закінчення інтернатури працював лікарем урологом в м.Херсон до 2018 року. З 2009 до 2018 р очолював Центр сучасних малоінвазивних урологічних технологій, на базі урологічного відділення Херсонської обласної клінічної лікарні. Завдяки сучасному оснащенню Центру були освоєні та з успіхом впроваджені в повсякденну практику новітні, малотравматичні операції в урології. Велику увагу приділяв сучасному лікуванню сечокам’яної хвороби згідно з рекомендаціями Європейської Асоціації Урологів і продовжую успішно цим займатись і сьогодні. З 2018 по листопад 2021 року працював лікарем урологом у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону в м. Одеса. 01.12.21 знову очолив обласний центр малоінвазивних урологічних технологій в місті Херсон. На сьогоднішній день я працюю в DIEVO центр хірургічних рішень.