Зінов’єва Світлана Ігорівна

Акушер-гінеколог, репродуктолог, УЗД-фахівець
лікар вищої категорії
Зінов’єва Світлана Ігорівна — лікар-гінеколог, репродуктолог та лікар ультразвукової діагностики вищої категорії з багаторічним досвідом. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, питаннях репродуктивного здоров’я, плануванні та веденні вагітності, проводить УЗД та сучасні репродуктивні процедури, включаючи внутрішньоматкову інсемінацію та ЕКЗ. Забезпечує комплексний підхід до жіночого здоров’я на всіх етапах життя.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Львів вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73 р.Франківський

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1993-1999 рр. — Львівський державний медичний університет ім. Д. Галицького;
  • 1999-2001рр. — Інтернатура за спеціальністю «Акушерство і гінекологія» на базу ЛДМУ ім. Д. Галицького.

Курси підвищення кваліфікації

• Лікар постійно підвищує свій професійний рівень, приймає участь в конференціях та зʼїздах з ультразвуковоі діагностики (в тому числі експертного рівня);
  • Тричі приймала участь як слухач в зʼїздах Європейської асоціації репродуктивної медицини та ембріологіі (Женева, Відень, Париж);
  • Регулярно відвідує зʼїзди Української асоціації репродуктивної медицини.

Участь в асоціаціях

• Українська Асоціація Репродуктивної Медицини (УАРМ);
  • European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE).

Лікар акушер-гінеколог, репродуктолог, УЗД-фахівець надає послуги

• Консультація та огляд гінеколога;
  • Консультація репродуктолога;
  • Проведення внутрішньоматкової інсемінації та екстракорпорального запліднення;
  • Кольпоскопія;
  • Гістероскопія;
  • Введення внутрішньоматкового контрацептиву;
  • УЗД органів малого тазу;
  • УЗД вагітності всіх термінів (крім терміну 12-13 для «Астраі»);
  • УЗД грудних залоз, щитовидної залози, органів черевної порожнини;
  • Вишкрібання порожнини матки;
  • Біопсія шийки матки.