Кожема Ірина Ярославівна
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар УЗД
Лікар вищої категоріїї
Ірина Ярославівна є спеціалістом вищої категорії у галузі репродуктології та гінекології. Проводить обстеження та спостереження пар, що не мають дітей, проведення ЕКЗ, лікування патологій жіночої статевої системи.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Олена
28 січня '18р.
У 2008 році при ЕКЗ (метод іксі) моїм лікарем була Кожема І.Я. Все супер. Маю двоє діток . Дякую.
Олена
27 листопада '17р.
Мне очень повезло, что я попала к Ирине Ярославовне.Я очень довольна. Прекрасный врач! Всегда доброжелательна и очень профессиональна!
Тетяна
09 жовтня '17р.
Помагає насправді розібратися в проблемі
Тетяна
09 жовтня '17р.
Мені сподобався лікар,поміг розібратися ,доступна завжди.
Яресько
20 лютого '17р.
Воспользовались с мужем услугами врача-репродуктолога Кожема Ирины Ярославовны. Теперь нашему счастью нет предела. Советуем всем, у кого есть проблемы с рождением ребенка, обращайтесь к Ирине Ярославовне.
Наталія Ярославівна
22 вересня '16р.
понравился прием.
отдельно благодарна Ирине Ярославовне за хороший подход к пациентам!
Варвара
10 травня '16р.
Несколько раз была на консультации. Все устраивает
Ірина
08 червеня '22р.
Ми дуже вдячні Ірині Ярославівні. Завдяки їй в нас народився синочок. Прийдемо ще за донечкою
наталья
26 червеня '20р.
Замечательный специалист! благодаря прекрасному отношению к людям и ответственному и профессиональному подходу к своей работе на свет родились наши два сыночка!
Людмила
17 липня '18р.
Дякуємо, Кожемі І.Я. Завдяки її професійній роботі з'явився на світ наш синочок.
- Консультація акушера-гінеколога
- Консультація діагноста
- Лікування захворювань шийки матки
- Консультація репродуктолога
- УЗД для вагітних
- УЗД органів малого тазу
- Гістероскопія
- Ехогістеросальпінгографія (ЕхоГСГ)
- 1997 р. – Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького, спеціальність «Лікувальна справа».
Участь в асоціаціях
- Українська асоціація репродуктивної медицини.
- Російська асоціація репродуктології людини.
- Європейська асоціація репродукції людини та ембріології (ESHRE).
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар УЗД надає послуги
- Володіє усіма сучасними методиками допоміжних репродуктивних технологій
- Складні випадки безпліддя, повторні невдалі спроби, вікові пацієнти та ведення пацієнтів з низьким та різко зниженим оваріальним резервом
- Проведення малохірургічних операцій в гінекології (офісна гістероскопія, гістерорезектоскопія, ехосальпінгографія)
- Діагностика та лікування безпліддя
- Донорські програми, програми сурогатного материнства
- Підбір мінімальних схем стимуляцій
Додаткова інформація
- Проводить лекціі на курсах репродуктологів.
- Впроваджує іноваціі в репродукціі, зокрема PRP терапію.
- Постійний учасник та доповідач на щорічних вітчизняних конференціях, а також постійний учасник міжнародних конгресів та симпозіумів посвячених сучасним питанням репродукціі.
- Автор та співавтор ряду статей в області репродуктологіі.
- Бере активну участь в проведенні різних модифікацій ДРТ.
- Більше 50 сертифікатів.
Приймає участь в міжнародних симпозіумах:
- Annual meeting of Eshre 2010 Рим, 2013 Лондон, 2017 Женева, 2018 Барселона, 2019 Відень.
- Asrm Boston 2013.
- 2015 Участь в Clinical observation Lubek, Німеччина, під керівництвом проф. Грізенгера (Німеччина) та проф. Блокеля (Бельгія).
- 2017 Global fertility stand - alone Scientific Symposium (Мадрид, Іспанія).
- 2017 International workshop From poor response to Low prognosis concept: The new POSEIDON criteria. Athens, Greece.
- 2019 International Workshop, by Excemed Improving Success in ART. Tallin, Estonia.
Представила доповіді на щорічному міжнародному симпозіумі УАРМ:
- 2014 - Резистентний тонкий ендометрій. Що робити ? ( Киів).
- 2016 - Вплив вітаміну Д на частоту клінічних вагітностей у пацієнтів, що проходять лікування методом запліднення in vitro. ( Харків).
- 2017 - Двійний тригер. Коли? Кому? (Чернівці ). Дана робота зайняла 2-ге місце на Fertility Award (Женева) Швейцарія.
- 2018 - Чи виправдовує себе промивка фолікулів? (Дніпро).
- 2019 - Застосування PRP терапіі в практиці репродуктолога (Буковель).
Схожі спеціалісти:

Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД