Сторінка 4. Лікарі діагности у Львові (Франківський район)

06.04.2017
Катерина Володимирівна допомогла мені під час загрози викидню. Її лікування і поради допомогли мені зберегти дитину. Також, пізніше у мене була загроза передчасних пологів. І, знову, мені допомогла Катерина Володимирівна. Тепер я молода мама.
30.03.2017
До Лобозинської Катерини Володимирівни ми зверталися з чоловіком з приводу планування сімʼї. Перед тим, як завагітніти, ми вирішили проконсультуватися у досвідченого спеціаліста. Катерина Володимирівна дала нам багато корисних порад для укріплення репродуктивної системи й організму в цілому.
Рентгенолог
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар першої категорії. Фахівець з акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Консультує з приводу планування сім'ї. Проводить УЗД органів черевної порожнини, УЗД для вагітних. Лікує безпліддя, загрози викидня та передчасних пологів, супутніх патологій під час вагітності, порушення матково-плацентарного кровообігу, запальні захворювання жіночих статевих органів, генітальні інфекції, що передаються статевим шляхом. Виконує кольпоскопію, поліпектомію та інші сучасні гінекологічні маніпуляції.
Консультація від 450 грн.
Ендоскопіст
Ірина Ярославівна займається інструментальної діагностикою верхнього відділу шлунково-кишкового тракту, проводить контроль за терапевтичними заходами. Виконує езофагогастродуоденоскопію (за потреби з біопсією).
Лікар ультразвукової діагностики
Спеціаліст із багаторічним досвідом проведення УЗД-досліджень органів і систем у дорослих та дітей. Забезпечує точну діагностику завдяки глибоким знанням анатомії, уважності до деталей та використанню сучасного обладнання.
Людмила
17 січня '26р.
УЗД у Михайла Ярославовича з 2019 року і завжди задоволена. Дуже ретельно все дивиться, спокійно пояснює. Рекомендую однозначно!
Кардіолог дитячий, лікар з функціональної діагностики
Олена Юхименко є дитячим кардіологом та лікарем з функціональної діагностики. Основні напрямки її роботи включають діагностику та лікування вроджених та набутих вад серця, серцеві ускладнення після перенесених інфекційних захворювань, а також артеріальну гіпертензію та порушення серцевого ритму. Вона також виконує ультразвукові дослідження серця, аналізує результати ЕКГ та проводить моніторинг артеріального тиску.
Рентгенолог
Лікар другої категорії, рентгенолог, володіє всім спектром рентгенологічних досліджень. Проводить обстеження хворих за допомогою різних методів дослідження, рентгеноскопії і полі‐проекційної рентгенографії органів грудної клітки, стравоходу, органів ШКТ з контрастуванням. Лікар робить оглядову та внутрівенну урографію, мамографію, рентгенографію кістково‐суглобної системи.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Іванна Михайлівна акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, сфера практичних інтересів спостереження вагітності у поєднанні з екстрагенітальною патологією вагітних, генетичні аспекти невиношування вагітності, медицина плоду (пренатальна діагностика вродженої та спадкової патології плоду), захворювання шийки матки.
Кардіолог, лікар функціональної діагностики
Лікар застосовує такі методи діагностики здоров'я серця: ЕКГ, ЕхоКГ (УЗД серця), Холтер ЕКГ, тредімл-тест. Спеціалізується на детальному кардіологічному огляді, веденні пацієнтів до і після кардіохірургічних втручань у команді symbiotyka heart team. Кожен пацієнт отримає краще рішення для свого серця – від лікування та корекції факторів ризику до хірургічного втручання.
УЗД-фахівець
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10 р.Франківський