Врачи психотерапевты в Харькове (метро Площадь Конституции)

Юлія
Дякую , Наталія . Зустріч була важлива , та дієва. Зверталась з приводу тривоги . Рекомендую цього спеціаліста.
Світлана
Звернулись з чоловіком , так як останнім часом багато непорозумінь та скандалів. Завдяки питанням , що ставила Наталія вдалось почути та побачити один одного. Це те , що багато років ми не могли зробити у двох. Зустрічі були дуже дієвими. Дякую вам ,Наталія, та рада що до вас звернулись .Раджу всім цього спеціаліста .
Елизавета
Дуже гарний спеціаліст. Звернулась з приводу проблем у стосунках. Ходили разом з чоловіком на зустрічи. Спочатку хвильовалась , що зустріч он-лайн , а не в живу, але після першої ж зустрічи , таких хвильовань вже не було. Дуже професійні питання , помогла нам з чоловіком почути один одного. Дуже вдячні , та рекомендуемо цього спеціаліста.
Коли в тебе дитина підліток , не завжди розумієш , як себе вести , коли що казати або промовчати. Відносини з дитиною різко змінились , ми стали чужі і я відчувала , що втрачаю контакт. А " вишенкою на торті" стало , що натрапила на листування її в ТГ каналі. Звісно , наші з нею розмови ні до чого доброго не привели .Хотіла , що б дитина пішла до психолога , але вона сказала , що в неї проблем не мае , це мої проблеми. Знайомі порадили звернутись до Куліш Наталії . І це було дуже правильним рішенням !Я дуже хвильовалась , що мені скажуть , що я погана мама , чи що не правильно веду себе з дитиною , але я , ніби зустріла свою людину. Мені було дуже приємно і просто говорити. Наталія Анатоліївна , мягко показала , як і де ми можимо знову з дитиною " зустрітися". І , дійсно, дочка мені відкрилась , і , на мое диво, їй також дуже хотілось багато чого зі мною розділити. Я дуже вдячна Наталії Анатоліївні за ті розмови. Дуже раджу цього фахівця!
Психолог, Психотерапевт
Доктор Кулиш Наталья Анатольевна специализируется в области психотерапии, психологии. Проводит индивидуальные и групповые сеансы психотерапии, помогает пациентам восстановить жизненное равновесие, веру в себя и свои силы. Владеет навыками проведения арт-терапии, гештальт-терапии, психодрамы. Ведет работу с детьми и подростками, родителями. Помогает в решении семейных и личных конфликтов, сложных ситуаций.
Записаться на приемПоследняя запись была 2026-06-15
Консультация ОНЛАЙН 1600
Психиатр, психотерапевт
Лиана Владимировна специализируется на лечении депрессивных, тревожных, посттравматических стрессовых расстройств, анорексии и булимии, бессонницы, а также шизофрении. В лечении применяет такие виды терапии как: индивидуальная, групповая, когнитивно-поведенческая, гештальт-терапия и арт-терапия
Психиатр, психотерапевт
Психолог, Психотерапевт
Доктор Жван Виктория Викторовна специализируется в области психологии, предоставляет услуги по лечению фобий, депрессий. Консультирует, проводит групповые и индивидуальные сеансы, занимается лечением тревожности и нервозности.
Консультация тільки онлайн 250 євро