Сторінка 2. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Лікар акушер-гінеколог спеціалізується на лікуванні запальних, інфекційних, передракових та інших патологій жіночих статевих органів. Доктор Яловенко Е. А. займається корекцією порушень, які супроводжують період менопаузи у жінок, проблем із зачаттям, ускладнень після пологів та ін.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Доктор Уланова Вероніка Валеріївна спеціалізується в області гінекології, репродуктології. Надає послуги з ведення вагітності, лікування позаматкової вагітності, запальних захворювань, консультує.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер гінеколог, займається діагностичним дослідженням і лікуванням менструального циклу, органів малого таза, захворювань ЗПСШ, передракових і фонових станів шийки матки. Проводить кольпоскопію, надає послуги з установки і видалення внутрішньоматкових контрацептивів, видаляє доброякісні утворення зовнішніх статевих органів, веде вагітних. Людмила Володимирівна є УЗД-діагностом вагітних, молочних залоз, щитовидної залози, черевної порожнини і заочеревинного простору
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії, УЗД-діагност вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні ендокринних патологій, доброякісних пухлин, гіперплазії ендометрія. Також лікує запальні захворювання жіночих статевих органів, урогенітальні інфекції, безпліддя, порушення менструального циклу. Проводить ультразвукову діагностику органів малого таза, кольпоскопію, радіохвильової терапію патологій шийки матки. Консультує з приводу планування вагітності.
Пластичний хірург, хірург загального профілю
Лікар є дипломований пластичний хірург. Спеціалізується на естетичної хірургії, амбулаторної хірургії, проводить ін'єкційні методики. Закінчила Єреванський державний медичний університет ім. Мхитара Гераци, відділення пластичної реконструктивної хірургії.
Лікар-гінеколог має вищу кваліфікаційну категорію, займається проблемами планування сім'ї, лікує різні форми безпліддя. Володіє методами сучасної діагностики розладів репродуктивної функції у жінок, застосовує клінічну діагностику, призначає методи лікування. Веде прийом пацієнтів, супровід вагітності.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Акушер-гінеколог, гінеколог
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Спеціалізується в області онкогінекології, репродуктології, ультразвукової діагностики. Надає консультаційні послуги. Проводить успішне лікування захворювань жіночих статевих органів, менструальних і клімактеричних збоїв, патологій вагітності. Допомагає подолати проблеми із зачаттям. Виконує УЗД органів малого таза, кольпоскопію. Володіє апаратними методиками лікування патологій шийки матки.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Консультація по прайсу - 1300 грн, на період воєнного стану - 850 грн
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар
Лікар-акушер-гінеколог, доктор сімейної медицини, спеціалізується на спостереженні вагітності, виконує весь комплекс маніпуляцій в області гінекології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує профілактику захворювань молочних залоз. Проводить хірургічні операції радіохвильовим методом, виконує УЗД маткових труб. Автор науково-популярних статей.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук. Займається розпізнаванням, лікуванням і профілактикою гінекологічних хвороб, патологій жіночого репродуктивного здоров'я. Надає допомогу з діагностики та усунення ендокринних порушень у репродуктивний період. Веде прийом пацієнтів, проводить профілактичні огляди, надає консультативну допомогу. Надає професійну допомогу у лікуванні запальних хвороб органів малого тазу, патологій жіночих статевих органів, безпліддя.
Онкогінеколог, гінеколог, онкохірург
Лікар онкогінеколог вищої категорії, займається терапією інфекційних, запальних і інших хвороботворних процесів в репродуктивній системі. Спеціалізується на лікування жіночих онкопатології: пухлини матки, яєчників і ін.