Сторінка 2. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 493 лікаря 1155 відгуків) Сортування: (Відгуки)
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар
Лікар-акушер-гінеколог, доктор сімейної медицини, спеціалізується на спостереженні вагітності, виконує весь комплекс маніпуляцій в області гінекології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує профілактику захворювань молочних залоз. Проводить хірургічні операції радіохвильовим методом, виконує УЗД маткових труб. Автор науково-популярних статей.
Уролог, Сексолог, Андролог
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, андролог, сексолог, займається лікуванням хвороб сечостатевої системи у чоловіків і жінок, в тому числі сечокам'яної хвороби, еректильної дисфункції, запальних процесів. Володіє навичками хірургічного лікування патологій, радіохвильової терапією, малоінвазійними техніками ведення операцій. У роботі Володимир Тарасович застосовує індивідуальний підхід, зберігає конфіденційність. Можливі консультації англійською мовою.
Київ пр-т Павла Тичини, 22 м.Лівобережна3911м.Дарниця5210м.Позняки15
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Осауленко Н. А. спеціалізується в акушерстві та гінекології, їй присвоєно вищу лікарська категорія. Проводить консультації вагітних, приймає пологи, виконує процедури з усунення патологій матки і терапії інфекційних хвороб. Володіє методиками проведення УЗД, кольпоскопії, біопсії, аргоноплазменной аблації.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Гінеколог
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на амбулаторному прийомі пацієнтів, здійснює гінекологічний огляд. Займається лікуванням новоутворень, захворювань шийки матки, запальних процесів, гормональних порушень, ЗПСШ, веде спостереження під час вагітності. В роботі застосовує сучасні методи терапії. До Ірині Олександрівні звертаються при збоях менструального циклу, кровотечах, болях внизу живота, при безплідді. Володіє навичками інструментальної діагностики, проводить забір матеріалів для лабораторних аналізів.
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається розробкою індивідуальних схем лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом. Лікує порушення менструального-оваріального циклу, мастопатії, кісти яєчників, клімактеричний синдром і метаболічний синдром. Виконує введення і видалення внутрішньоматкових контрацептивів.
Гінеколог
Лікар акушер-гінеколог першої категорії. Надає послуги з лікування запальних, інфекційних захворювань органів малого таза у жінок, проводить лікування різних патологій шийки матки, клімактичних порушень. Закінчила Київський медичний інститут.
Пластичний хирург
Лікар пластичний хірург, має вищу категорію, кандидат медичних наук. Спеціаліст в галузі хірургії складних гриж живота, естетичної пластичної хірургії (проводить відкриту підтяжку обличчя, пластику грудей, живота, реконструкцію черевної стінки, інтимну пластику, ліпосакцію, боділіфтінг, ліпофіллінг, і ін.). Учасник всеукраїнських та міжнародних асоціацій пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів.
Лікар-хірург, естетичний, пластичний хірург, фахівець з пересадки волосся
Консультація безкоштовно
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики, гінеколог-ендокринолог спеціалізується на лікуванні хвороб шийки матки за допомогою малоінвазивних методик лікування. Використовує кріотерапію, лазерну терапію, аргоноплазменную коагуляцію. Проводить ультразвукову діагностику, обстежує пацієнтів на предмет інфекційних хвороб, в тому числі що передаються статевим шляхом. На основі отриманих даних складає план лікування. Спеціалізується на ендокринній гінекології, займається терапією гіперпролактинемії, ендометріозу, гірсутизму.
Лікар акушер-гінеколог, займається лікуванням патологій ендокринної гінекології, шийки матки, хвороб органів малого тазу (ЗПСШ), веденням вагітних, клімактеричних розладів і ін.