Сторінка 49. Гінекологи в Києві
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог, УЗД спеціаліст
Якушина Анастасия Леонидовна
Спеціалізується на лікуванні безпліддя (програми ЕКЗ), гінекологічних хвороб, діагностиці та лікуванні запальних процесів органів малого тазу, кольпоскопії та біопсії шийки матки, ендометрія. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, щитоподібної залози, молочної залози, органів черевної порожнини, а також малоінвазивні оперативні втручання – ехогістеросальпінографія, радіохвильова диструкція шийки матки, лазерна вапорація шийки матки. Естетична гінекологія – плазмоліфтінг, лазерне омолодження, філери.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог-хірург, лікар УЗД
Стасюк Мария Романовна
Стасюк Марія спеціалізується на гінекології, репродуктології, оперативній гінекології, проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу, ранніх термінів вагітності.
Консультація віз 1190
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Сломинская Анастасия Юрьевна
Детальний збір скарг. Індивідуальний підхід до діагностики та лікування. Чітке та зрозуміле роз’яснення необхідної інформації для пацієнта. Заохочення до профілактичних оглядів, а не лише лікування наслідків. Рекомендації щодо здорового способу життя. Комфортне планування та виношування вагітності.
Консультація від 1190
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Семенова Алина Олеговна
Аліна Олегівна у своїй практиці використовує сучасні методи діагностики та лікування гінекологічних захворювань. Основні напрямки у роботі: діагностика та лікування захворювань шийки матки (ерозія, дисплазія): кольпоскопія, лазерна вапоризація, радіохвильова терапія, конізація шийки матки; діагностика та лікування запальних захворювань та захворювань, що передаються статевим шляхом; обстеження та лікування пацієнтів з порушенням менструального циклу та дисфункціональними матковими кровотечами; введення та видалення внутрішньоматкових контрацептивів; УЗД органів малого тазу, у тому числі в циклах ЕКЗ.
Крисенко Таисия Эдуардовна
Лікар консультує, проводить забір необхідних обстежень, кольпоскопію, біопсію шийки матки, біопсію ендометрію. Займається лікуванням таких захворювань, як кольпіт, цервіцит, вульвовагініт, синдром анамальних вагінальних виділень, порушення менструального циклу, синдром полікістозних яєчників, аменорея первинна та вторинна, ендометріоз, кісти яєчників, дисплазія шийки матки, поліпи ендометрію та ін.
Гінеколог
Севастьянова Анастасия Юрьевна