Сторінка 49. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Привітна, дружелюбна, розуміюча. Саме та лікарка яка не буде засуджувати чи насміхатися з проблеми пацієнтки. Завжди підтримає та дасть пораду.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Гінеколог, УЗД-фахівець
Алла Валентинівна – лікар-гінеколог та УЗД-фахівець вищої категорії з багаторічним досвідом роботи. Проводить консультативні прийоми пацієнток гінекологічного профілю. Займається питаннями жіночого репродуктивного здоров'я. Виконує гінекологічні та акушерські ультразвукові дослідження, фолікулометрію, цервікометрію, УЗД на всіх термінах вагітності, кардіотокографію. Проводить малі оперативні втручання.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Федорій Ілона Станіславівна - досвідчений акушер-гінеколог, який поєднує сучасні методи діагностики та лікування з індивідуальним підходом до кожної пацієнтки. Вона спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, кольпоскопії, гістероскопії та проведенні малоінвазивних гінекологічних операцій. Крім того, лікар займається веденням вагітності, лікуванням запальних та ендокринних захворювань, а також допомагає жінкам у питаннях контрацепції та планування вагітності. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал» і отримайте якісну медичну допомогу.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог з медичною освітою та спеціалізацією в сфері жіночого здоров’я. Проходила професійні тренінги та майстер-класи з питань контрацепції, ультразвукової діагностики, патологій матки та цервікального скринінгу. Надає широкий спектр послуг – від консультацій до інвазивних процедур (біопсія, кріодеструкція, введення ВМК, фетальний моніторинг). Займається лікуванням інфекцій, запальних процесів, доброякісних новоутворень і гормональних порушень у жінок.