Ендокринологи в Києві
Консультація ендокрінолога в кліниці «IPF» | 450 грн |
Консультація ендокрінолога в кліниці «Віра Надія Любов» | 400 грн |
Консультація ендокрінолога в кліниці «Інновація, онкологічна клініка у с. Лютіж» | 400 грн |
Консультація ендокрінолога в кліниці «Родинне джерело» | 700 - 800 грн |
Консультація ендокрінолога в кліниці «Благомед» | 450 - 500 грн |
Консультація ендокрінолога в кліниці «Центр УХВТ» | 400 грн |
Консультація ендокрінолога в кліниці «Біо Плюс» | 500 грн |
Консультація ендокрінолога в кліниці «МедЛайн» | 300 - 400 грн |
Знайдено 154 лікаря
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Буракова Елена Александровна
Проводить лікування цукрового діабету 1 та 2 типу, ожиріння, нецукрового діабету, патологій щітоподібної залози, патологій паращітоподібної залози, наднирників, дефіцитних станів та порушень обміну речовин. Надає послугу спостереженння вагітних з ендокринною патологією.
Київ
Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харківська327м.Бориспільська214
Ендокринолог-хірург
Лікар займається лікуванням захворювань ендокринної системи хірургічними методами. Здійснює прийом дітей з 14 років та дорослих. Приймає пацієнтів з вузловим токсичним зобом, раком щитовидної залози, гіпотиреозом, кістами шиї, пухлинами надниркових залоз. Виконує гемітіреоідектомію та лапароскопічну адреналектомію. В роботі використовує сучасні методики.
вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, спеціалізується в області ендокринної хірургії, займається ранньою діагностикою онкологічних захворювань щитовидної залози і лікуванням. Володіє навичками аспіраційної тонкоголкової біопсії. Доктор Муратова займається діагностикою та лікуванням діабету, володіє знаннями в області дієтології. Має ступінь кандидата наук в галузі медицини. Звертатися на прийом до лікаря необхідно при виявленні вузлів щитовидної залози, при зобі, високому рівні цукру в крові, при надмірної втоми, сонливості, зміни маси тіла.
Ендокринолог
Ендокринолог Злова Тетяна Іванівна спеціалізується на діагностиці, виявленні та лікуванні захворювань ендокринної системи. Проводить інформативні консультації з наданням всієї необхідної інформації щодо стану здоров'я і функціонування залоз внутрішньої секреції. Визначає, наскільки залози стимулюють або пригнічують продукцію гормонів в організмі пацієнта. На основі взятих аналізів визначає біологічно активні речовини, що впливають на життєдіяльність організму. Проводить денситометрію. Лікує хвороби щитовидної залози: дифузний зоб, гіпотиреоз, тиреоїдит, і паращитовидних залоз. Спеціалізується на лікуванні адреногенитального синдрому.
м.Харківська327м.Бориспільська214
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар - ендокринолог, фахівець в лікування захворювань ендокринної системи, пункційної біопсії, гормональних показників, проводить спостереження після операцій на щитовидній залозі, консультує щодо необхідності оперативного втручання, діагностика та лікування цукрового діабету та ін.
Ендокринолог
Ендокринолог надає послуги з лікування ожиріння. Консультує, займається проведенням аналізів на цукровий діабет, визначенням інсуліну в крові.
Ендокринолог
Лікар ендокринолог володіє методами діагностики і лікування захворювань ендокринної системи та порушень обміну речовин. Займається лікуванням цукрового діабету, захворюваннями щитовидної залози, синдром гіпотиреозу (післяопераційний, на тлі аутоімунного тиреоїдиту, вроджений), метаболічним синдром, ожиріння тощо.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Доктор спеціалізується в області акушерства, гінекології та ендокринології. Здійснює ведення вагітних з ендокринною патологією. Лікує дисплазію шийки матки, передменструальний синдром, ендометріоз, клімакс і молочницю.
Ендокринолог
Займається виявленням та лікуванням хвороб ендокринної системи, таких як діабет, ожиріння, гормональні порушення, патології обмінних процесів.
Ендокринолог
Доктор Тепла Олена Валеріївна, ендокринолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Проводить консультацію, діагностику, в тому числі і УЗ-діагностику, а також лікування різних захворювань і патологій ендокринної системи.