Сторінка 4. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-діагност
Наталія Володимирівна спеціалізується в області акушерства, гінекології. Великий досвід роботи УЗД-діагностом. Надає консультативні послуги з діагностування та лікування: гінекологічних порушеннях (вагітність в анамнезі, патологія шийки матки). Веде вагітних і жінок з безпліддям. Проводить ультразвукові дослідження органів малого таза (трансвагінальне і трансабдоминальное). Виявляє вроджені аномалії розвитку плода (за допомогою скринінгу). Надає допомогу при плануванні сім'ї, проводить діагностично-лікувальні операції.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Пилипенко Віталій Юрійович - спеціалізується на акушерстві-гінекології. В обов'язки лікаря входить консультативний прийом, проведення діагностики, а також терапія захворювань жіночої репродуктивної системи інфекційно-запального, вродженого, гормонального походження. До Пилипенко В.Ю. звертаються за допомогою при аднекситі, полікістоз яєчників, безплідді, а також для спостереження за станом плоду на всьому протязі вагітності. Доктор володіє навичками проведення кольпоскопії, ультразвукового дослідження репродуктивних органів, діагностичного вискоблювання, методикою постановки і видалення ВМС, виконання Поліпектомія. Спеціаліст дає рекомендації по профілактиці захворювань і консультує пацієнтів з системними хворобами, які порушують роботу органів статевої системи.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Доктор лікує широкий спектр гінекологічних захворювань. Здійснює спостереження вагітності, проводить пренатальну діагностику, має навички оперативної гінекології. Лікує урогенітальні інфекції, патології шийки матки, ендометріоз, гіперплазію ендометрію, проблеми надмірної ваги.
Доктор Сумленний Зоя Валентинівна має вищу лікарську категорію в області гінекології. Займається лікуванням недуг репродуктивної системи жінки будь-якої етіології. Ставить діагноз на підставі результатів кольпоскопії, радіохвильової біопсії і ультразвукового дослідження. Спостерігає вагітних, надає послуги консультації, здійснює індивідуальний підбір засобів контрацепції персонально для кожної пацієнтки. Лікує такі захворювання, як інфекції, що передаються статевим шляхом, полікістоз яєчників, міома матки. Практикує медикаментозне і радіохвильове лікування.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Шикалова Тетяна Володимирівна спеціалізується на діагностиці гінекологічних недуг. Кандидат медичних наук, займається також лікуванням хвороб сечостатевої системи жінки, включаючи запальні недуги, інфекції, які передаються статевим шляхом, гормональні збої. Вивчає питання репродуктивного жіночого здоров'я. Використовує сучасні терапевтичні методики, включаючи радіохвильові технології для лікування ерозії матки. Надає послуги консультації та профілактики ЗПСШ.
Консультація - 1000 грн. Лікар приймає дітей від 11–12 років.
Київ пр-т Миколи Бажана, 30 м.Харківська117м.Позняки122
Акушер-гінеколог, репродуктолог, хірург
Доктор Сарбей Евгения Игоревна занимается приемом и консультацией пациентов по вопросам гинекологии и акушерства. Проводит диагностику и лечение заболеваний шейки матки, яичников, контролирует протекание беременности. Имеет первую категорию квалификации, посещает тематические курсы повышения уровня знаний.
Лікар займається профілактикою, діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує трансвагинальне і трансабдомінальне УЗД, кольпоскопію, біопсію шийки матки. Проводить кесарів розтин, фракційне лікувально-діагностичне вишкрібання цервікального каналу та порожнини матки, видалення поліпів шийки матки. Успішно лікує аднексит, хламідіоз, ендометріоз, гіперплазію ендометрія та аномалії розвитку статевих органів.
Акушер-гінеколог, гінеколог, репродуктолог
Венера Енверівна - акушер-гінеколог, репродуктолог вищої категорії. Має досвід роботи понад 20 років. Спеціалізується в лікуванні проблем безпліддя, володіє повним спектром передових репродуктологічних технологій, здійснює супутню терапію запальної і інфекційної акушерсько-гінекологічної патології (вагініт, хламідіоз, ерозія шийки матки та ін.).
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається розробкою індивідуальних схем лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом. Лікує порушення менструального-оваріального циклу, мастопатії, кісти яєчників, клімактеричний синдром і метаболічний синдром. Виконує введення і видалення внутрішньоматкових контрацептивів.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар ендокринолог-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та попередженні гінекологічних захворювань і ендокринних порушень, що впливають на репродуктивну функцію жінки. Займається лікуванням безпліддя, патологій жіночих статевих органів, веденням вагітності. Веде прийом пацієнтів, надає професійну консультативну допомогу. Чинний член асоціації акушерів-гінекологів України.