Сторінка 4. Лікарі у Львові (Личаківський район)
Знайдено 104 лікаря
2 відгука
Діма
Дуже хороша та приємна людина! Консультація дуже сподобалася. Я шукала лікаря, який порекомендував би препарати, щоб полегшити страждання, а Ганна Іванівна змогла це зробити за допомогою цінних порад, та людяного розуміння. Рекомендую!
Galina Chaikovska
Лікар хороший! Прийом пройшов відмінно, нам все сподобалося. Ганна Іванівна частково допомогла вирішити нашу сімейну проблему, але це, досить тривалий процес. Який потребує максимальних зусиль з обох сторін. Тому будемо приходити ще.
Психолог
Спеціаліст проводить психологічні консультації для дорослих та дітей. Лікує тривалу депресію, панічні атаки, легкі фобії. Допомагає впоратися зі стресовими ситуаціями та невпевненістю в собі, а також з кризами дитячого віку, гіперактивністю та дефіцитом уваги, затримкою психічного та когнітивного розвитку.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Крочак Віра Михайлівна
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-спеціаліст
Лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, спеціаліст з ультразвукової діагностики та репродуктології. Спеціалізується на лікуванні та УЗ-діагностиці в гінекологічній сфері.
Гінеколог, акушер-гінеколог
Лікар консультує пацієнтів з приводу гінекологічних хвороб, спостерігає за перебігом вагітності, станом поду та матері. При цьому використовуються сучасні методи.
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст займається комплексним лікуванням психосоматичних захворювань. Досліджує поведінкові реакції пацієнтів, оцінює здатність адаптуватися до різних ситуацій. Займається лікуванням депресивних станів, фобій, тривожності та неврозів. В роботі використовує сучасні методики.
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст надає допомогу пацієнтам з психосоматичними розладами. Проводить сеанси психотерапії. Лікує різні фобії, панічні атаки, депресію, тривожність і нервозність, безсоння і головні болі. Допомагає впоратися з невпевненістю в собі, подолати страх хвороби і смерті.
Масажист, Тейполог
Пчеліна Дарія Олегівна
Масажист, масажист-естетист, тейполог, електролог
Дерматовенеролог Петрушко Ірина Констянтинівна займається лікванням таких захворювань, як оніхомікоз, оніхокріптоз та оніхогріфоз. З метою діагностики використовує цифрову дераматоскопію.
Гастроентеролог
Лікар займається комплексним лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, УЗД органів черевної порожнини, гастроскопію. Лікує синдром подразненого кишківника, гастрит, холецистит, панкреатит, ентероколіт та виразкову хворобу шлунка. Бере активну участь в науково-практичних конференціях та семінарах.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-28
Інфекціоніст