Кротік Софія Сергіївна

Кротік Софія Сергіївна — це ваш надійний партнер у підтримці здоров'я та гармонії. Вона уважно та професійно стежить за станом жіночої статевої системи, допомагаючи пройти через різні етапи життя. Завдяки її досвіду та чутливому підходу, жінка завжди може отримати кваліфіковану допомогу, комфорт і підтримку. Софія Сергіївна не лише лікує захворювання, але й допомагає в плануванні сім'ї, підтримує під час вагітності, а також забезпечує інтимне здоров’я та психологічний спокій. З нею ви завжди почуваєтесь у безпеці.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2014-2020 рр. - Медичний факультет ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України»
  • 2020-2023 рр. - Інтернатура за спеціальністю "Акушерство та гінекологія" на базі КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2»

Акушер-гінеколог надає послуги

• Консультація лікаря акушер-гінеколога
  • Гінекологічний огляд у дзеркалах із забором мазка на мікрофлору та ПАП-тесту
  • Кольпоскопія
  • Фолікулометрія
  • Діагностика і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), прихованих інфекцій
  • Лікування ерозії шийки матки
  • Лікування порушень менструального циклу
  • Підбір оральних контрацептивів, встановлення і видалення маткової спіралі
  • Підбір замісної гормональної терапії
  • Лікування гінекологічних захворювань
  • Пайпель біопсія ендометрія

Акушер-гінеколог займається лікуванням захворювань

• Захворювання, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ) — хламідіоз, гонорея, трихомоніаз, сифіліс, герпес, ВІЛ, папіломавірусна інфекція.
  • Запальні захворювання органів малого таза — аднексит (запалення яєчників і маткових труб), пієлонефрит, цервіцит (запалення шийки матки), вагініт (запалення піхви).
  • Гінекологічні пухлини — доброякісні (міома матки, кістозні утворення яєчників) та злоякісні (раки матки, яєчників, шийки матки, піхви).
  • Нерегулярний менструальний цикл — аменорея, дисменорея, меноррагія (надмірні менструації).
  • Безпліддя — порушення овуляції, непрохідність маткових труб, ендометріоз, гормональні порушення.
  • Ендометріоз — патологічне розростання слизової оболонки матки за її межами.
  • Порушення гормонального фону — полікістоз яєчників, синдром імунного безпліддя, гіперандрогенія.
  • Менопауза та перименопауза — лікування симптомів клімаксу (гарячі припливи, депресія, зміни настрою, остеопороз).
  • Порушення інтимної гігієни та дисфункція піхви — атрофічний вагініт, сухість піхви, болі під час статевого акту.
  • Післяпологове відновлення — лікування післяпологових ускладнень, допомога в відновленні менструального циклу та гормонального балансу після пологів.