Врачи флебологи (Сосудистый хирург) в Киеве (метро Демеевская)
Malvina
Була вдало прооперована Русланом Володимировичем з приводу задавненоі патології. Дуже вдячна лікарю за золоті руки та підтримку перед операцією, під час операції та після. Бажаю Вам міцного здоровʼя! Безмежно вдячна Руслану Володимировичу.
О. Р.
Це був не перший фахівець у мене. Але компетентність попередніх, м'яко кажучи, залишала бажати кращого. Цей лікар поставив правильний діагноз, та призначила відповідне лікування, після прийому яких, я почуваю себе значно ліпше. Дякую!
Варвара
Лікар дуже уважна, викликає прихильність до себе з першої хвилини. Під час прийому коментує всі свої маніпуляції, цікавиться відчуттями пацієнта. Після такого фахівця, немає бажання звертатися до інших спеціалістів. Все просто супер!
Соболь Яна
Прийшов на консультацію, лікар мене оглянув. Отримав зрозумілий опис моєї ситуації. Здав аналізи і Руслан Володимирович провів операцію. Боляче не було. Швидко і акуратно. Післяопераційний період пройшов без ускладнень. Дякую!
К сожалению,
по направлению "Флеболог" врачей и докторов в Киеве возле ст. метро Демеевская на сайте likarni.com не найдено.
Вы можете выбрать другого специалиста в Вашем городе
Найти доктора
Хирург, флеболог, пластический хирург

Хирург, проктолог, флеболог, сосудистый хирург

Флеболог, хирург

Сосудистый хирург, флеболог, УЗИ-специалист