Лікарі флебологи в Києві (метро Деміївська)

Фільтр: (Знайдено 5 лікарів 13 відгуків) Сортування
Вікторія
У мене були проблеми з венами на обох ногах, і одна моя знайома порекомендувала флеболога — Барабоя Костянтина Вікторовича. Дуже кваліфікований, спокійний і врівноважений фахівець. Та й у спілкуванні він дуже приємний. Загалом, пройшла в клініці обстеження, за результатами він запропонував мені зробити мініфлебектомію. Операція пройшла успішно, і реабілітація була досить швидкою. Однак мені здалося, що на етапі обстеження консультація могла бути трохи детальнішою, щоб уникнути зайвих хвилювань. Незважаючи на це, результат чудовий: наразі почуваюся добре, без болю і тяжкості в ногах.
Лина
Вважаю, мені пощастило, що потрапила на прийом саме до Костянтина Вікторовича. Дуже хороший і кваліфікований фахівець, розповідає все простою і зрозумілою мовою. Зверталася до нього зі скаргами на важкість і болі в лівій нозі. За результатами первинного огляду було поставлено діагноз - варикозна хвороба лівої нижньої кінцівки. Лікар у підсумку призначив операцію із застосуванням лазера. Операція пройшла успішно, і наразі почуваюся добре, шрамів на нозі немає. Єдине, що хотілося б, — трохи більше уваги до пояснення можливих наслідків або реабілітаційного періоду. Але в цілому я вдячна Костянтину Вікторовичу за професіоналізм!
Андрей
Доктор от бога!
31 грудня '24 г.
В этой клинике работает очень толковый флеболог Барабой Константин Викторович, который здорово помог мне в лечении варикоза. Предыстория моего обращения самая банальная для такой болезни – после беременности начались сильные боли в ногах, жуткая отечность конечностей и просто неприятное ощущение жжения. Мне посоветовали эту клинику, и там дали назначение к Константину Викторовичу. Под его руководством я прошла курс лечения, который дал желаемый результат. Конечно, пришлось пройти обследование, диагностику, походить на процедуры, но оно того стоило. Спасибо большое.
Судинний хірург, флеболог, лікар УЗД
Денис Михайлович надає послуги в галузі судинної хірургії. Проводить діагностику, консервативне та хірургічне лікування за допомогою малоінвазивних методик. Позбавляє варикозного розширення вен, трофічних виразок, тромбозу, тромбофлебіту та ін. Спеціалізується на мініфлебектомії, склеротерапії, лазерної коагуляції вен.
Флеболог
Спеціаліст займається лікуванням і діагностикою захворювань в області флебологии. Проводить такі реконструктивні операції на артеріях нижніх кінцівок, сонних артеріях, аорті, як шунтування артерій, ендартеректомія з сонних артерій, протезування аорти. Займається також лікуванням варикозу, тромбозу, флебіту, тромбофлебіту. Проводить такі процедури, як склеротерапія, мініфлебектомія, радіочастотна абляція вен, ендовенозная лазерна коагуляція.
Флеболог, судинний хірург, пластичний хірург
Косметолог
Лікар-косметолог фахівець в області професійного догляду за обличчям зі шкірою будь-якого типу. Доктор робить підтяжку обличчя і тіла безопераційним методом. Надає послуги з різними видами масажу обличчя включаючи Beauty SPA
Масажист
Доктор Бондар Роман Олександрович проводить лікування за допомогою масажу. Досконало володіє різними техніками масажу: класичним, лікувальним, загальнооздоровчі, баночним, антицелюлітний, вакуумним, спортивним.