Бідованець Тарас Юліанович
Лікар займається діагностикою та лікуванням терапевтичних захворювань у дорослого населення. Володіє широкими практичними навичками в лікуванні ревматологічних захворювань. Являється учасником та переможцем низки всеукраїнських студентських олімпіад, неодноразово проходив стажування в найкращих закордонних та українських клініках.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Алла
29 грудня '19р.
Тарас Юліанович допоміг мені впоратися з захворюванням верхніх дихальних шляхів. Лікар уважний та ввічливий. Завдяки лікуванню, що він призначив, я швидко повернулася до звичного студентського життя.
- 2010-2016 рр. – навчання в Тернопільському державному медичному університеті ім.. І. Я. Горбачевського, спеціальність «лікувальна справа».
- 2014-2015 рр. - Навчання за програмою міжнародних академічних обмінів Erasmus Mundus (MEDEA), м. Вільнюс, Литва.
Курси підвищення кваліфікації
- 2015 р. – переможець (ІІІ місце) з Всеукраїнської олімпіади з «Онкології», м. Полтава.
- 2016 р. – переможець (І місце) Всеукраїнської олімпіади з «Терапії», м. Івано-Франківськ.
- 2016 р. - стажування в Інституті Серця МОЗ України.
- 2017 р. – участь у конференції "Хвороби-сирітки у кардіології".
- 2016-2018 рр. – інтернатура за спеціальністю "Внутрішні хвороби" на базі ТМКЛ №2 та Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського. Робота у блоці інтенсивної терапії спеціалізованого кардіологічного відділення.
- 2018 р. – аспірантура за спеціальністю «Медицина» у Тернопільському державному медичному університеті ім. І. Я. Горбачевського.
- 2018 р. – участь у конференції "Хвороби-сирітки у кардіології".
- 2019 р. – участь у конференції "Жіноче серце у всі вікові періоди: акушерська кардіологія та кардіохірургія".
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная