Сторінка 17. Гінекологи в Києві
1151 відгук
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу, проводить профілактику і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
Лікар першої категорії, фахівець в області акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Займається патологіями шийки матки, ендокринними порушеннями, запальними та інфекційними жіночими захворюваннями. Зокрема, лікує ерозію, дисплазію шийки матки, ендометрит, ендометріоз, хламідіоз, уреаплазмоз, безпліддя. У своїй лікарській практиці застосовує кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, класичні та малоінвазивні методики хірургічного лікування.
Cексолог, репродуктолог, пластичний хірург, гінеколог
Доктор Ганущак Андрій Васильович надає послуги з діагностики та терапії патологій репродуктивної системи людини. Вивчає фактори, що ведуть до безпліддя в сім'ях, займається їх усуненням. Проводить лікувальні процедури з метою корекції порушень шийки матки та інших внутрішніх статевих органів жінки, виконує кольпоскопію і огляд на предмет прохідності маткових труб. Володіє техніками радіохвильової коагуляції і кріодеструкції. У діагностичних цілях проводить біопсію, аналізи на ЗПСШ. Здійснює інтимну пластику.
Онкогінеколог
Лікар займається діагностикою, лікуванням і профілактикою новоутворень жіночої репродуктивної системи, включаючи доброякісні та злоякісні пухлини. Для уточнення діагнозу призначає розширену кольпоскопію, мазок на онкоцитологию, аналіз крові на онкомаркери, ультразвукове дослідження органів малого таза.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на діагностиці захворювань, пов'язаних з порушеннями гормонального фону. За допомогою УЗД виявляє причини дисфункції менструального циклу, маткові патології та інші аномалії розвитку сечостатевої системи жінки. Лікує жіноче безпліддя, займається питаннями планування сім'ї, веде вагітних. Крім того, надає послуги лікування ерозії матки, вагініту, передменструального синдрому.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Акушер-гінеколог надає послуги з проведення скринінгового УЗД. Займається лікуванням захворювань шийки матки, веденням вагітності, проведенням УЗД вагітних, консультує.
Київ
вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд")
м.Університет4728м.Вокзальна3216
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог першої категорії, спеціалізується в області діагностики і лікування запальних, інфекційних захворювань, виявлення онкологічних змін на початкових етапах. Даниленко Людмила Іванівна використовує сучасні методи терапії, включаючи консервативну, медикаментозну, малоінвазивної хірургію, кріодеструкцію, радіохвильової хірургію. Крім того, доктор Даниленко призначає лабораторні дослідження, бере зразки тканин для аналізу, допомагає парам в плануванні вагітності.
Консультація 900, з оглядом 1100, УЗД ОМТ вагінальне 950
Гінеколог
Доктор займається діагностикою та лікуванням гінекологічних патологій. В роботі використовує сучасні та традиційні методики. Проводить пластичні операції на піхві. Лікує кісти, фіброміоми, патології маткових труб і ендометріоз.
Консультація от 580 грн.
Доктор акушер, гінеколог, спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань жіночих статевих органів, жіночого безпліддя, ЗПСШ. Надає допомогу пацієнтам з лімактеріческімі розладами, вульвітов, трихомоніазом, кандидозом, цервицитом, молочницею, вагінітом. Шпура Людмила Володимирівна веде вагітних, готує їх до пологів. Проводить діагностичне вишкрібання, кольпоскопію, трансвагинальную і абдоминальную ультразвукову діагностику.
Консультація от 300 грн.
Гінеколог
Лікар спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань на тлі порушень в роботі ендокринної системи. Веде консультативний прийом.