Сторінка 19. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност, Генетик
Доктор Марущак Олена Василівна спеціалізується в області гінекології, репрудоктологіі, генетики. Надає послуги з ведення вагітності, фолікулометрія моніторингу дозрівання фолікула, проведення біопсії шийки матки, лікування ерозії шийки матки.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар першої кваліфікаційної категорії. Веде консультативний прийом гінеколога-репродуктолога. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою запальних захворювань, у тому числі захворювань шийки матки. Проводить гістероскопію і лапароскопічні операції гінекологічного профілю.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог
Лікар акушер-гінеколог, член асоціації гінекологів-ендокринологів України. Займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи: запальних захворювань, інфекцій, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки, порушення менструального циклу, пре- і менопаузальних порушень. Також лікар консультує з питань контрацепції, планування вагітності, здійснює первинну консультацію пар з питань ненастання вагітності. Проводить кольпоскопію, УЗД органів малого тазу і вагітності малого терміну, а також володіє радіохвильовим методом лікування захворювань шийки матки та видалення генітальних кондилом.
Акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар спеціалізується на лікуванні бактеріальних і вірусних захворювань жіночої статевої системи. Проводить ультразвукову діагностику органів малого таза. Допомагає при хворобливих місячних і патологічному клімаксі. У своїй практиці використовує передові технології та постійно підвищує свій професійний рівень – приймає участь в різних асоціаціях та конференціях. Має персоналізований підхід до кожного пацієнта.
Акушер-гинеколог, Гинеколог, Репродуктолог
Лікар - акушер-гінеколог, репродуктолог, фахівець в області вирішення проблем безпліддя і невиношування вагітності (репродуктолог), займається лікуванням в області ендокринної гінекології, лікування запальних захворювань органів малого таза, гірудотерапії в гінекології, патології шийки матки, ведення вагітних високої групи перинатального ризику. Володіє класичними і малоінвазивними методиками хірургічного лікування органів малого таза, УЗД в гінекології.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Акушер-гінеколог вищої категорії надає кваліфіковану медичну допомогу по усуненню проблем, пов'язаних із захворюваннями матки. Спеціалізується виключно на традиційних методах терапії, що застосовуються в такій проблемній ситуації, як безпліддя. До головних сфер діяльності відносяться лікування міоми, діагностування і терапія хвороб органів малого тазу, що мають запальний характер, доброякісних утворень яєчників, ведення вагітності.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-11-02
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар-гінеколог, основна діяльність доктора спрямована на виявлення і терапію недуг органів малого таза. Онищенко І. А. веде прийом для жінок з доброкачественними змінами яєчників і матки, діагностує і лікує широкий спектр ЗПСШ. Володіє методиками виконання кольпоскопії, біопсії, УЗД жіночих внутрішніх статевих органів. Займається вивченням патологій, викликаних ендокринними порушеннями, проводить терапевтичні процедури для пацієнток з ерозією шийки матки.
Хірург, Пластичний хірург
Доктор медичних наук, вищої категорії. Проводить всі види пластичних операцій: фейсліфтінг, ринопластика, отопластика, маммопластика з ендопротезування, реконструктивна мамопластіка через ускладнень послепрімененія поліакріламідного гелю, абдомінопластика та ін. Займається питаннями зміни статі.
Київ вул. Золотоустівська, 34, 2 пов. м.Університет1540
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань. Надає професійну допомогу із збереженням репродуктивного здоров'я жінки. Веде прийом хворих, виконує профілактичні гінекологічні огляди, надає консультативну допомогу. У своїй роботі застосовує кольпоскопію, УЗ-діагностику, малоінвазивні лікувальні процедури. Для лікування і профілактики використовує передові методики, клінічно апробовані сучасні препарати.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар акушер-гінеколог, репродуктолог діагностує хвороби жіночої статевої сфери. Звернутися до Бабенко І. В. слід при виникненні таких симптомів, як виділення зі статевих органів, ниючих, різких і тягнуть болю внизу живота, при свербінні і т.п. Лікар займається лікуванням безпліддя, володіє допоміжними репродуктивними технологіями. Володіє методами оперативної та ендоскопічної гінекології.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні) м.Дорогожичі206м.Лук'янівська238