Добробут, медичний центр на Сікорського

7.0
Київ, вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1»)
м.Берестейська
Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Медичний Центр «Добробут» для всієї батьківщини на Сікорського надає повний спектр медичних послуг для дорослих та дітей. У нас ви зможете отримати професійну допомогу висококваліфікованих лікарів, а також пройти точну та швидку лабораторну та інструментальну діагностику на обладнанні експертного класу. Фахівці центру допоможуть пройти вакцинацію відповідно до календаря прививок МОЗ, а також розробити індивідуальний графік прививок.

Для профілактики та раннього виявлення різних захворювань наші фахівці розробили комплексні програми перевірки здоров'я. До програми входить оптимальний набір діагностичних та консультаційних послуг, необхідний для того, щоб бути впевненими у своєму здоров'ї та здоров'ї своїх близьких, вчасно виявити проблему та вирішити її.

Відсутність очередів, доброзичливий персонал та якісні медичні послуги, які надають у нашому центрі, роблять відвідування медичного закладу максимально комфортним для вас і вашої батьківщини.

Консультації фахівців:

Крім сімейного лікаря у медичному центрі можна отримати консультацію висококваліфікованих вузьких фахівців різних медичних напрямків. Наші лікарі вищої та першої категорій, доктори та кандидати медичних наук, мають великий практичний досвід та володіють сучасними методами діагностики та лікування, заснованими на доказовій медицині та міжнародних протоколах.

У центрі приймають лікарі для дорослих за наступними напрямками:

• гастроентерологія,
  • гінекологія,
  • дерматологія,
  • кардіологія,
  • масаж,
  • неврологія,
  • оториноларингологія,
  • офтальмологія,
  • терапія і сімейна медицина,
  • урологія,
  • ендокринологія,
  • хірургія.
Дітей приймають фахівці за напрямками:
  • дитинологія(педіатрія),
  • дитячий масаж,
  • офтальмологія,
  • оториноларингологія,
  • дерматологія,
  • ортопедія

Діагностика відіграє важливу роль у підтвердженні чи встановленні діагнозу, а й у виборі тактики лікування, і навіть відстеження прогресу кожному з етапів одужання.

Наш центр обладнано ультрасучасним високоточним діагностичним обладнанням від провідних світових виробників медичної техніки. Крім цього, ми маємо можливість проведення всіх необхідних сучасних лабораторних досліджень для контролю за станом здоров'я. Таким чином, у нас ви зможете отримати повний комплекс необхідних діагностичних досліджень у максимально короткий термін.

У нас можна пройти такі дослідження:

• спірографія,
  • повний спектр ультразвукових досліджень дорослих та дітей,
  • кольпоскопія,
  • вакцинація,
  • інфекційні захворювання.

• Ціни на послуги
  • Відгуки

Добробут, медичний центр на Сікорського, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

Немає цін

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Київ вул. Поезії (Грибоєдова), 8 А
Поліклінічне відділення ММ Добробут, що розташовано в Ірпені, знаходиться в центрі міста, має зручні під’їзди та парковку. Відділення розраховано на дітей та дорослих. У відділенні працюють доказові лікарі, що надають допомогу дорослим і дітям: педіатр, терапевт, лікар загальної практики та сімейної медицини, акушер-гінеколог, хірург, травматолог, окуліст, отоларинголог, пульмонолог, інфекціоніст, гастроентеролог, ендокринолог, невролог, також на підрозділі є психолог та масажист. Працюють досвідчені лікарі з ультразвукової діагностики. Працює рентген. Можна зробити ЕКГ та зробити весь спектр лабораторних досліджень. На рецепції Вас зустрінуть привітні дівчата, що завжди раді надати допомогу.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00
Київ пр-т Червоної калини, 20 (кол. Маяковського) м.Чернігівська62 10
У відділенні за адресою пр-т Маяковського, 20 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
Пн — Пт: 07:00-19:00 Сб: 08:00-13:00 Н: 08:00-13:00
У Діагностичному центрі «Дніпроолаб» по вул. Тростянецька проводиться взяття біологічного матеріалу дітям та вагітним жінкам.
Пн — Пт: 07:30-19:00 Сб: 08:00-15:00 Н: 08:00-12:00
Відділення клініки «Оксфорд Медікал» на Павлівській спеціалізується на наданні стоматологічної допомоги та комп'ютерній томографії в області стоматології. Основні напрямки — терапевтична і хірургічна стоматологія, протезування, імплантація, дитяча та доросла ортодонтія, естетична стоматологія.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00