Сторінка 16. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Виконує широкий спектр лікувально-діагностичних гінекологічних процедур.
Доктор Меняйленко Віра Мойсеївна спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я жінки. Надає послуги консультації, медичних оглядів, ряду діагностичних досліджень, включаючи кольпоскопію і біопсію. Лікує захворювання шийки матки, гормональні порушення, хвороби, що передаються статевим шляхом. Також проводить профілактику венеричних недуг. Підбирає засоби контрацепції, в тому числі займається установкою і видаленням внутрішньоматкової спіралі. Спостерігає вагітних пацієнток, включаючи жінок з патологічним перебігом вагітності.
Доктор Проценко Надія Захарівна має першу лікарську категорію в областях акушерства і гінекології. Консультує, лікує хвороби репродуктивної системи жінки медикаментозним і оперативним шляхом. Надає медичну допомогу при запальних і інфекційних недугах, патологічних утвореннях органів малого таза, порушення менструального циклу і відсутності менструацій. В якості діагностичних методів досліджень використовує кольпоскопію і біопсію. Приймає вагітних пацієнток і здійснює спостереження аж до пологів. Проводить оперативні втручання з метою видалення кіст та інших новоутворень.
Акушер-гінеколог, пренатальний діагност
Доктор Таран Олександра Іванівна спеціалізується в області гінекології, діагностики. Займається лікуванням молочниці, гарднереллеза. Консультує, проводить кольпоскопію.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар надає комплексні послуги з лікування чоловічого і жіночого безпліддя. Працює за індивідуальними методиками. Розробляє схеми по відновленню циклу, лікує супутні запальні та інфекційні процеси. Веде облік вагітних, приймає пологи, надає підтримку в післяпологовий період.
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар репродуктолог, акушер-гінеколог вищої категорії. Надає послуги з лікування жіночого безпліддя, передчасного статевого розвитку, затримки статевого розвитку, хронічних запальних захворюваннях статевих органів та ін. Закінчив Вінницький державний медичний інститут ім. Н. І. Пирогова.
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, хірург
Виконує лапароскопічні (порожнинні і ендоскопічні) оперативні втручання при лікуванні гінекологічних захворювань.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів малого таза, порушень менструального циклу, проводить профілактику і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар ультразвукової діагностики
Cексолог, репродуктолог, пластичний хірург, гінеколог
Доктор Ганущак Андрій Васильович надає послуги з діагностики та терапії патологій репродуктивної системи людини. Вивчає фактори, що ведуть до безпліддя в сім'ях, займається їх усуненням. Проводить лікувальні процедури з метою корекції порушень шийки матки та інших внутрішніх статевих органів жінки, виконує кольпоскопію і огляд на предмет прохідності маткових труб. Володіє техніками радіохвильової коагуляції і кріодеструкції. У діагностичних цілях проводить біопсію, аналізи на ЗПСШ. Здійснює інтимну пластику.
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б р.Печерський