Дитячі стоматологи у Львові (Шевченківський район)

Ортодонт
Мене звати Тетяна Кролівець, я лікар-ортодонт із понад 20-річним досвідом у стоматології. Свій професійний шлях я почала ще у 2004 році, закінчивши Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та пройшовши подальше підвищення кваліфікації в Харківській медичній академії післядипломної освіти. Маю ступінь кандидата медичних наук та вищу кваліфікаційну категорію лікаря-ортодонта. За роки практики я успішно завершила понад 3000 клінічних випадків, включаючи найскладніші ортодонтичні ситуації. У своїй роботі я застосовую сучасні методики лікування, орієнтовані на результат, естетику та комфорт пацієнта. Володію високим рівнем мануальних навичок, що дозволяє мені працювати навіть у найделікатніших клінічних випадках. Професійний розвиток для мене — щоденна реальність. Я очолюю Харківський осередок Асоціації ортодонтів України (АОУ) та постійно ділюся знаннями і досвідом із колегами. Крім медицини, моє життя наповнене родинним теплом: саме родина надихає мене бути уважною, терплячою і відданою своїй справі. У своїй практиці я ціную індивідуальний підхід і завжди намагаюся створити для кожного пацієнта відчуття довіри, підтримки та впевненості. Моя мета — не просто вирівняти зуби, а допомогти кожному пацієнту розкрити свою найкращу усмішку і відчути справжню впевненість у собі.
Дитячий стоматолог
Вознюк Ірина-лікар з 20р досвідом роботи Корекція усмішки авторськими вінірами та за допомогою художніх реставрацій Правильне преміум-відбідювання зубів Дитяча стоматологія Видалення зубів
Дитячий стоматолог, ортодонт
Лікар cпеціалізується на лікуванні зубів дітям в умовах медикаментозного сну/наркозу, вирівнюванні зубів та прикусу дітям, підліткам, дорослим, видаленні молочних зубів, лікуванні зубів дітям, підліткам.
Львів м. Броди, вул. Золота, 22
Стоматолог-ортодонт
Дитячий стоматолог
Закінчила Львівський Національний Медичний Університет ім. Д.Галицького у 2008 році.
Художня реставрація зубів, Відбілювання зубів, Терапевтична стоматологія, Дитяча стоматологія, Шинування зубів.
Стоматолог-ортодонт
Лікування прикусу брекетами та елайнерами
Привіт! Я Соломія — людина, яка щиро вірить, що здорова, красива усмішка змінює життя. Ще в дитинстві я знала: моє покликання — медицина. У старших класах серце підказало мені, що хочу дарувати людям впевненість через догляд за їхніми усмішками. Мій шлях у професію почався у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, куди я вступила у 2016 році. Після закінчення університету та інтернатури у 2023 році я не зупинилася — адже стоматологія вимагає постійного розвитку. Курси, лекції, майстер-класи — це вже стиль мого життя. Я працюю з найсучаснішими методиками та матеріалами, щоб ви отримували найкращий результат — усмішку, яка світиться здоров’ям і щастям. Найбільше натхнення для мене — бачити, як ви виходите з клініки з радістю на обличчі. Саме для цього я обрала свою професію