Лікарі гепатологи у Львові (Сихівський район)

Леся
Фахово розібрався у проблемі і призначив лікування, що дозволяє старшій людині вести повноцінний спосіб життя. Дякую.
Ірина
Сьогодні була на консультації у лікаря Савченко А.А.Дуже хороший і висококваліфікований спеціаліст!!! Рекомендую!!!
Зина
Галина Зиновевна отзывчивый и профессиональный специалист. Осмотрела ребенка и дала рекомендации. Уделила достаточно внимания. Думаю, что обратимся к ней повторно при необходимости. Консультация прошла хорошо.Спасибо
Маша
Вивчаровская Галина Зиноевна вежлива и профессиональна. Ходили к ней с сыном по поводу гастрита, который опять обострился. Очень хорошую консультацию получили, много информации и главное, толковые советы по лечению. А еще нам понравилось, что она по питанию много рассказала. Благодарим!
Онкохірург, хірург, клінічний онколог
Онкохірург, хірург першої категорії, кандидат медичних наук, доцент — медичний директор клініки Лев Медікал. Більше 16 років клінічної практики, понад 6 років досвіду в онкології та хірургії Виконує втручання як традиційними, так і лапароскопічними методами, включно з лазерними технологіямм. Планові та ургентні хірургічні втручання на органах черевної порожнини, зокрема при пухлинах, холециститі, грижах Проводить лапароскопічні операції, а також ендовенозну лазерну коагуляцію лазерні втручання. Лікує доброякісні та злоякісні новоутворення шкіри (невуси, меланоми, папіломи)
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог лікар вищої категорії, проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань органів травлення у дітей. Лікує розлади стравоходу, шлунку, кишківника, печінки, підшлункової залози та жовчного міхура.
Хірург
Шикула Ігор Ярославович — лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії з понад 25-річним досвідом роботи, медично практикує в клініці «Лев Медікал» у Львові. Спеціалізується на абдомінальній хірургії — виконує як планові, так і екстрені операції на органах черевної порожнини, включаючи лікування холециститу, грижі, новоутворень тощо.