Куманський Павло Павлович
Уролог, Сексолог
лікар вищої категорії
Лікар-уролог надає весь спектр урологічних послуг, займається консервативним методом лікування.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Богдан
31 липня '24р.
Довелось відвідати декілька спеціалістів, щоб вирішити данк проблему. Консультація пройшла інформативно, чітко і по суті. Результатом лікування задоволений . Велике дякую лікарю.
Ярослав
30 липня '24р.
Задоволений візитом до лікаря . Приємна атмосфера в клініці , чудовий персонал. Все пройшло на вищому рівні.
Владислав.
24 липня '24р.
Після консультації залишилось приємне враження. Вдячний лікарю.
Віктор
24 липня '24р.
Дуже розумний і хороший лікар, робить все якісно і гарно пояснює зрозумілою мовою. Залишився задоволеним. Рекомендую.
Роман
19 липня '24р.
Чудовий спеціаліст. Консультація почалась у призначений час. Лікари уважно вислухав та призначив лікування . Сподобався підхід до вирішення моєї проблеми.
Владислав.
17 липня '24р.
Задоволений візитом. Лікар відповів на усі мої питання та надав відповіднеі рекомендації, призначив лікування.Проблему вирішено. Дякую.
Володимир.
12 липня '24р.
Сподобалось що лікар має великий досвід у роботі власне бачення терапії. Дякую !
Тарас.
10 липня '24р.
Щирот вдячний лікарю за професіоналізм, якісне та чітке лікування медикаментами та процедурами.
Андрій.
07 червеня '24р.
Дуже хороший ліка. Приємний у спілкуванні. Консультацією задоволегний.
Ігор
07 травня '24р.
Звернувся зі скаргами, консультація була чіткою, інформативною.Отримав відповіді , призначення. Прийомом задоволений.
- Консультація уролога
- Лікування сечокам'яної хвороби
- Лікування простатиту
- Лікування чоловічого безпліддя
- Лікування циститу
Лікар-уролог, сексолог надає весь спектр урологічних послуг, займається консервативним методом лікування.
Проводить забір урогенітальних аналізів, секрет простати, аналіз виділень з уретри, мікроскопія урогенітального мазка, ПЛР на захворювання, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), спермограма, обстеження гормонального фону. Інстиляції в уретру, сечовий міхур, масаж передміхурової залози. Апаратний пневмовібромасаж, інфрачервоний ректальний лазер, фонофорез лікарських сумішей безпосередньо у простату, гідро та лазер-ЛОД терапія для відновлення ерекції, тривалості статевого акту та лібідо. Консультації з чоловічого здоров'я. Лікування простатиту, хронічного пастатиту, уретриту, варикоцеле, гострих запальних захворювань нирок, сечового міхура. Лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, та захворювань чоловічих статевих органів. Передчасна еякуляція, зниження статевого потягу. РRP у сексології. Сексологічна консультація подружніх чи партнерських пар. Процедури: апаратний пневмовібромасаж, ударно-хвильова терапія, фонофорез, гідролащер-ЛОД, PRP. Член українського міждисциплінарного товариства "Чоловіче здоров'я та Гендеру"
- ЛНМУ ім. Данила Галицького
Курси підвищення кваліфікації
- 2019 рік
Участь в асоціаціях
- Українська асоціація урологів
Лікар-уролог надає послуги
- Лікування і профілактика урологічної патології
Лікар-уролог займається лікуванням захворювань
- Всі запальні процеси сечової системи,
- сечокам’яна хвороба,
- еректильна дисфункція,
- передчасне сімявиверження,
- безпліддя,
хронічний простатит та інші.
Схожі спеціалісти: