Скринінгове УЗД плоду у Львові

Доплерометрія плода та маткових артерій 600 грн.
Комплексна оцінка стану плода 500 грн.
Біофізичний профіль плода (без КТГ) 500 грн.
Біофізичний профіль плода (з КТГ) 700 грн.
Біофізичний профіль плода (УЗД+КТГ) 800 грн.
Біофізичний профіль плода 1000 грн.
Біофізичний профіль плода. 30 хв. 700 грн.
Дивитися всі ціни »
Фільтр: (Знайдено 17 клінік)

Сортувати
Олена
Чудове обслуговування.
Дякую, гарне обслуговування і кваліфіковані лікарі.
Звертаюсь в цю клініку не перший раз на обстеження КТ. Прийом без затримки, даже ввічливий і доброзичливий персонал. Щиро дякую всьому персоналу клініки. Рекомендую
Гусяк Ольга
Прийом-чітко в призначений час, процедура-з поясненнями, супроводом, підтримкою. Якісно, детально, швидко.
Олена
Дякую за професіональну роботу медичного персоналу та адміністраторів
Олександр
Хороший,надійний медичний заклад.
8,9
Львів вул. Драгана,9
р.Сихівський
УЗД кабінет спеціалізується на УЗД вагітності, експертних скринінгах вагітності і всіх паталогіях вагітності. Там стоїть найкращий апарат УЗД і якісні фото і відео 3D та 4 D УЗД.
9,7
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO є одним з найновіших та найсучасніших діагностично-консультативних медичних установ у нашій державі. Центр медичних інновацій NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних обстежень усім віковим категоріям пацієнтів завдяки інноваційним технологіям, компетентності наших фахівців.
8,4
Львів, пр-т В'ячеслава Чорновола, 45 А, корпус 4
Спеціалізовані дитячі поліклініки ВЕСЕЛКА
9,1
Львів Новояворівськ, вул. Шептицкого, 3
Поліклініка для всієї сім'ї "Веселка family" — лікувально-діагностичний комплекс, в умовах якого можна отримати консультативну допомогу, пройти повне обстеження, а також лікування гострих, хронічних хвороб. Крім того, фахівці поліклініки займаються профілактикою захворювань, проводять огляди перед вакцинацією, складають індивідуальний план терапії.
  • Біофізичний профіль плоду 580
8,9
Львів вул. Липова Алея, 15
р.Галицький (Центр)
Багатопрофільний медична клініка "IQMED" надає діагностичні та лікувальні послуги на основі доказової медицини та практичного досвіду. Спеціалізація клініки це сімейна медицина, кардіологія, доросла та дитяча психіатрія, ендокринологія, гастроентерологія, неврологія, , акушерство та гінекологія а також УЗД всіх органів.
  • Біофізичний профіль плода. 30 хв. 700
  • дивитися весь прайс
Cеть медицинских центров "Мати та дитина"
8,5
Львів вул. Замарстинівська, 85 А
р.Шевченківський
Медичний центр "Мати та дитина" — це сучасна клініка репродуктивного здоров'я, що надає повний комплекс послуг з планування вагітності.
  • Біофізичний профіль плода 1 000
8,3
Львів вул. Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний CenterUP – це сучасний медичний заклад, який пропонує комплексний підхід до забезпечення здоров'я та добробуту вашої родини. Ми працюємо за принципами любові до людей, високого професіоналізму, щирості та доказової медицини, щоб забезпечити вам та вашим близьким якісний медичний догляд.
  • Біофізичний профіль плода (УЗД+КТГ) 800
Львів вул. Туган-Барановського 9
р.Личаківський
Наш сучасний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та уважним персоналом скерований на правильну діагностику, вирішення проблем зі здоров'ям та підтримання гармонійного стану організму. Акушер-гінекологи з 25-річним стажем роботи , ендокринолог з успішним багаторічним досвідом, невропатолог консультує у складних випадках розладів ЦНС, нутриціолог...
  • Доплерометрія плода та маткових артерій 600
5,5
Львів вул. Володимира Івасюка, 4 (офіс 1)
р.Личаківський
Приватна львівська клініка озонотерапії "Ніка і К" пропонує профілактику, діагностику та лікування более150 видів захворювань. Центр забезпечує можливість в комфортних умовах безболісно поліпшити самопочуття або отримати точну картину стану здоров'я. Індивідуальний похід до кожного пацієнта, зручний графік роботи дозволяє отримати консультацію чи лікування...
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі "Медікавер".
5,2
Львів пр-т Свободи, 33
р.Галицький (Центр)
Клініка Юрія Тітовця з 1992 року успішно працює в сфері медичних послуг. Центр відповідає міжнародним стандартам контролю якості послуг (ISO 9001:2001) та акридитований як заклад вищого рівн