Діагностичні центри Львова в Залізничному районі

Панорамний рентген 350 грн.
Дуплексне сканування судин шиї, шийного відділу хребта 500 грн.
КТ верхньої або нижньої щелепи 350 грн.
Кольпоскопія 400 грн.
Цервікометрія 400 грн.
ЕКГ 450 грн.

Сб Нед
Микола
Мені допоміг. Дякую.
Анастасія
Юрій Альбертович ,це не просто лікар,це хороший порадник ,і прекрасна добродушна людина,декілька місяців тому попала до нього і неймовірно щаслива ,тому шо він постава мене на ноги,дав мені надію на повноцінне життя без операцій ,ми добре стартанули і я вже бачу зміни ,я вперше за 4 роки можу пройти 10тис кроків. В день,а ще одягнула підбори,для мене це неймовірне щастя ,мене все викидали лікарі казали лише операція ,а Юрій Альбертович взявся і впевнена ми зможемо все здолати ,шлях не легкий ,я важкий пацієнт але я піду !! Дякую Богу і клініці за такого лікаря !!! Обожнюю вас!ви найкращий !!! Дякую що мотивуєте!
Оля
Дуже добре відноситься персонал до пацієнтів. Почуваюсь комфортно. Прихожу із задоволенням .Дякую.
Вікторія
Привітні адміністратори, хороший лікар, який все дуже гарно пояснив. Приміщення охайне та тепле. Буду в майбутньому рекомендувати цей медичний центр. Дякую!
Володимир
Привітний персонал, чудові фахівці, доступні у порівнянні з іншими профільними установами ціни. Дякую керівникові за добре налагоджену колективну роботу!
Петро
Робили УЗД щитовитки. Все провели швидко і якісно. Задоволений на всі 100%. Сервіс в декілька разів кращий ніж в державних клініках!
Спеціалізовані дитячі поліклініки ВЕСЕЛКА
9,1
Львів вул. Щирецька, 36 (біля СК Олімп)
р.Залізничний
Приватна дитяча поліклініка "Веселка" на вул. Щирецька – це медичний заклад з лікувально-діагностичним напрямком роботи, який надає послуги, як дорослим, так і пацієнтам дитячого віку.
8,5
Львів вул. Щирецька, 36/5
р.Залізничний
VeroMed – це багатопрофільний медичний центр, що відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги. Cпеціалісти МЦ забезпечать Вас лише якісним медичним обслуговуванням. Колектив центру – це велика дружня сім’я. І вони з великою любов’ю і турботою відносяться до кожного свого пацієнта. Лікарі медичного центру "VeroMed" постійно підтримують...
  • Ультразвукова діагностика (УЗД) серця - (ЕХО-КГ) - ехокардіограма 550
  • Електрокардіограма (ЕКГ 12-каналів) серця 250
  • Добове моніторування АТ (ДМАТ) 500
  • Ультразвукова діагностика (УЗД) серця - (ЕХО-КГ) - ехокардіограма + ЕКГ (електрокардіографія) серця 700
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) рук 700
8,5
Львів вул. Костя Левицького, 55а
р.Залізничний
Клініка "Паренс Україна" являє собою лікувально-діагностичний центр, що займається проблемами репродуктивної функції чоловіка і жінки. У розпорядженні центру власна ембіологіческая лабораторія, УЗД-апарат, сучасні комп'ютерні тест-системи.
  • Біофізичний профіль плода (УЗД+КТГ) 600
  • Доплерометрія в гінекології 400
  • ЕКГ 450
  • ЕХО-кардіографія 650
  • Кардіотокографія плода 380
8,4
Львів вул. Караджича, 29 Б
р.Залізничний
Дельта Мед — це сучасний медичний центр, що розташувався в самому центрі Львова. Основна перевага клініки — це передове обладнання, що дозволяє проводити надточну діагностику в стислі терміни. За рахунок високої ефективності діагностичних заходів, фахівці призначають правильне лікування, яке допомагає досягти позитивного результату. Діагностика та лікування...
  • УЗ скринінг всього тіла: ГДА, УЗД внутр.органів, сузин НК, ЩЗ, МЗ або простата 2 700
  • Жіночий комплекс: щитовидна залоза, молочні залози, органи малого тазу 1 200
  • УЗД органів малого тазу 400
  • УЗД плоду при вагітності 1 триместр 500
  • УЗД плоду при вагітності 1 триместр двійня 600
8,3
Львів вул. Виговського, 20 Б
р.Залізничний
Медичний центр УСМІШКА, заснований у 1989 році - досяг найвищих щаблів сьогоднішньої медицини. Надаємо комплексну стоматологічну допомогу для усієї родини у вирішенні будь-яких проблем, зв'язаних з захворюваннями ротової порожнини, з застосуванням найновіших технологій та методів лікування на високоякісному стоматологічному обладнанні. Приймають 8...
  • Рентген гайморових пазух 350
  • КТ верхньої або нижньої щелепи 350
  • КТ верхньої щелепи та гайморових пазух 450
  • КТ верхньої та нижньої щелепи в оклюзії 600
  • КТ скронево-нижньощелепних суглобів 480
Львів вул. Братів Міхновських, 23
р.Залізничний
Сучасний кабінет ультразвукової діагностики організму "Ультра-Соно" займається медичною діагностикой неінвазивними методами, які більш інформативні. В кабінеті працюють кваліфіковані фахівці, лікарі та лаборанти, які вдосконалюють свої знання.
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне (трансабдомінально та трансвагінально) 480
  • УЗД урології (нирки, сечовий міхур, простата, сім’яні пухирці, органи калитки) 680
  • УЗД щитовидної залози 380
  • УЗД слинних залоз (однієї анатомічної ділянки) 320
  • УЗД периферичних лімфовузлів (однієї анатомічної ділянки) 330
Працює з
Пн: 10:00-14:00 Вт: 16:00-19:00 Ср: 10:00-14:00 Чт: 16:00-19:00 Пт: 10:00-14:00
Львів вул. Олени Степанівни, 35 А
р.Залізничний
Клініка стоматології Олени Юрчак — це сучасний підхід до лікування захворювань ротової порожнини і зубного ряду. Медичний центр пропонує розширений спектр стоматологічних послуг. Клініка має в своєму розпорядженні сучасне технічне оснащення, а робота фахівців сполучається з встановленими європейськими протоколами. Профільні лікарі приймають пацієнтів...
6,7
Акції
Львів вулиця Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний центр UP – це сучасний діагностично-поліклінічний заклад, який надає медичну допомогу дорослим і дітям у місті Львів. Під своїм крилом МЦ об’єднав жіночу консультацію та дитячу полікліну.
  • Немедичне УЗД (фото 3Д плода) 150
  • УЗД комплекс 1 (внутрішні органи+щитоподібна залоза) 850
  • УЗД слинних залоз 500
  • УЗД легень 550
  • Доплерометрія одноплодова вагітність 500
5,2
Львів вул. Виговського, 5 Б
р.Залізничний
Стоматологія Prytula Dental Studio — медичний центр, що надає пацієнтам найширший спектр стоматологічних послуг від профілактики та видалення карієсу до імплантації та протезування зубного ряду. Лікування здійснюється відповідно до сучасних світових стандартів. У роботі використовуються тільки передові методики.
  • Рентген/радіовізіограф 100