Сторінка 7. Гінекологи в Києві

Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Лікар Кирильчук Міла Євгенівна — акушер-гінеколог. Досвід роботи 27 років. Спеціалізується на запальних та інфекційних патологіях репродуктивної системи. Веде вагітність, консультує у питаннях її планування. Допомагає жінкам у складанні індивідуального графіка відновлення менструального циклу. Проводить комплексне лікування. Володіє навичками кольпоскопії.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог вищої категорії, УЗД-фахівець спеціалізується на діагностиці, терапії та профілактиці гінекологічних патологій. Здійснює огляд, пальпацію органів малого тазу, молочних залоз. Успішно лікує дисплазію шийки матки, ендометріоз, міому матки, полікістоз яєчників, аднексит та хвороби, що передаються статевим шляхом.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар проводить комплексну діагностику гінекологічних захворювань, з включенням УЗД дослідження. Призначає медикаментозну терапію вагініту, ерозії, кандидозу та інших бактеріальних хвороб. Використовує сучасні препарати. Приймає за попереднім записом.
Пластичний хирург
Всесвітньо відомий пластичний хірург, кандидат медичних наук, з досвідом роботи більше 34 років. Розробив авторські методики ринопластики і підтяжки обличчя, які визнала світова спільнота пластичних хірургів. Навчив більше 500 хірургів-послідовників з усього світу у власній Школі пластичної хірургії. Президент товариства пластичних хірургів України USAPS. Засновник першого в Україні міжнародного конгресу пластичної хірургії і косметологи ICAMPS, який збирає провідних фахівців з усього світу. Регулярно виступає з докладами на міжнародних конгресах та конференціях з пластичної хірургії. Член ISAPS - найбільшої міжнародної організації сертифікованих пластичних хірургів. Був представником України в цій організації. Неодноразово був визнаний кращим пластичним хірургом України премією Stella Beauty Awards
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, лікар УЗД
Лікар призначає лікувальну терапію при порушенні менструального циклу, боля у животі, болі у ділянці попереку, болі під час інтимної близькості, здутті живота, наборі зайвої ваги, акне, зайвому оволосінні, коливанні настрою, припливах, підвищеній пітливості. Займається діагностикою та лікуванням запальних хвороб ЗМТ, ендокринних порушеннях, захворюваннях шийки матки, доброякісних пухлин, онкологічних хвороб, порушень у перименопаузальному періоді, клімактеричного синдрому.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Пластичний хирург
Лікар пластичний хірург, має вищу категорію, кандидат медичних наук. Спеціаліст в галузі хірургії складних гриж живота, естетичної пластичної хірургії (проводить відкриту підтяжку обличчя, пластику грудей, живота, реконструкцію черевної стінки, інтимну пластику, ліпосакцію, боділіфтінг, ліпофіллінг, і ін.). Учасник всеукраїнських та міжнародних асоціацій пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів.
Лікар акушер-гінеколог, основні напрямками в роботі, є: лікування запальних процесів статевої сфери, безпліддя, безопераційне лікування доброякісних пухлин матки і яєчників, порушення менструального циклу, ерозій шийки матки (радіохвильовий метод лікування), дисгормональні захворювання молочних залоз. Регулярно відвідує наукові конференції та семінари.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Тарасенко Юлія Володимирівна, спеціаліст вищої категорії. Пропонує пацієнтам консультації акушера-гінеколога щодо підготовки до вагітності і її проходження. Курирує процес родової діяльності і спостерігає пацієнтку в післяпологовий період. Проводить лікування ерозії шийки матки, кіст яєчників, пухлин, діагностує і лікує інфекційні захворювання і ЗПСШ, хвороби матки.
Доктор спеціалізується в області акушерства та гінекології, виконує УЗД для вагітних. Протягом 17 років успішно лікує ендометріоз, ерозію і інші патології шийки матки. Проводить ультразвукове дослідження маткової порожнини і органів малого тазу. Систематично бере участь в міжнародних конференціях, має близько 20 публікацій в наукових виданнях.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар займається комплексним лікуванням гінекологічних захворювань. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнток. Виконує УЗД органів малого таза і кольпоскопію. Проводить радіохвильове лікування ерозії шийки матки. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.