Сторінка 7. Гінекологи в Києві
1142 відгука
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Лікує безпліддя, патології шийки матки, синдром полікістозних яєчників, патології ендометрія. Проводить кольпоскопію, займається корекцією порушень, які виникають під час менопаузи. Консультує з питань планування сім'ї.
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, лікар УЗД
Лікар призначає лікувальну терапію при порушенні менструального циклу, боля у животі, болі у ділянці попереку, болі під час інтимної близькості, здутті живота, наборі зайвої ваги, акне, зайвому оволосінні, коливанні настрою, припливах, підвищеній пітливості. Займається діагностикою та лікуванням запальних хвороб ЗМТ, ендокринних порушеннях, захворюваннях шийки матки, доброякісних пухлин, онкологічних хвороб, порушень у перименопаузальному періоді, клімактеричного синдрому.
Лікар проводить гінекологічні та акушерські ультразвукові дослідження, фолікулометрію, цервікометрію, УЗД на всіх термінах вагітності, кардіотографію. Також проводить малі оперативні втручання (радіохвильова коагуляція/ексцизія/конізація шийки матки, радіохвильове видалення утворень вульви, стінок піхви, шийки матки. Займається лікуванням захворювань шийки матки, запальних захворювань.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог-ендокринолог
Лікар спеціалізується на лікуванні і корекції чоловічого і жіночого безпліддя. Проводить комплексну терапію інфекційних і запальних захворювань статевої системи. Займається відновленням циклу. Допомагає в плануванні вагітності, веде наступний прийом, приймає пологи. Усуває післяпологові травми і ускладнення.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар здійснює прийом пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Лікує молочницю, міому матки, кісти яєчників, клімакс, ендометрит, ендометріоз, ерозію шийки матки і безпліддя. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і відеокольпоскопію. В роботі використовує сучасні методики.
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар УЗД
Володимир Миколайович - висококваліфікований акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар УЗД з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних гінекологічних захворювань, патологій шийки матки, хірургічні втручання, включно з УЗД-обстеженнями, гінекологічних захворювань у дітей та підлітків, а також на питаннях планування сім'ї, контрацепції тощо. Володіє обширними знаннями та практичним досвідом, поєднує доказову медицину, індивідуальний підхід і максимальну делікатність до кожної пацієнтки
Київ
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м.Академмістечко236
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Цилицинська Наталія Олексіївна — досвідчений лікар акушер-гінеколог та УЗД-фахівець, який комплексно підходить до жіночого здоров’я. Проводить діагностику та лікування гінекологічних захворювань, супроводжує вагітність і допомагає при гормональних порушеннях. Використовує сучасні методи обстеження та індивідуально підбирає лікування для кожної пацієнтки. Забезпечує уважний підхід і професійну підтримку на кожному етапі.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар проводить діагностику і лікування гінекологічних захворювань. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає на будинок. Призначає обстеження для виявлення причин безпліддя і невиношування вагітності, займається лікуванням безпліддя. Виконує кольпоскопію, готує до пологів, консультує з приводу грудного вигодовування.
Акушер-гінеколог, гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-спеціаліст
Маловічко Інна Сергіївна – молодий акушер-гінеколог, займається діагностикою та лікуванням патологій жіночого здоров'я. Інна Сергіївна займається веденням вагітності від зачаття і до пологів. Лікар відповідально підходить до своєї роботи, уважна до кожного пацієнта, індивідуально підбирає терапію у разі наявності проблем зі здоров'ям. Спеціаліст проходить постійно навчання, відвідує семінари та тренінги, які допомагають бути в курсі всіх сучасних методів лікування!
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Київ
вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд")
м.Університет4728м.Вокзальна3216