Сторінка 7. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Кузьміна Ганна Володимирівна - акушер-гінеколог, фахівець з ультразвукової діагностики. Спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Лікує безпліддя, становить коригувальні схеми терапії прі не виношування дитини. Веде облік вагітних. Приймає пацієнтів в консультативному режимі.
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок") м.Святошин1410м.Житомирська186
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД фахівець
Основні напрямки діяльності: гінекологічна ендокринологія, ведення вагітності, лікування патології шийки матки, ультразвукова діагностика
Лікар-хірург, естетичний, пластичний хірург, фахівець з пересадки волосся
Консультація безкоштовно
Лікар акушер-гінеколог, основні напрямками в роботі, є: лікування запальних процесів статевої сфери, безпліддя, безопераційне лікування доброякісних пухлин матки і яєчників, порушення менструального циклу, ерозій шийки матки (радіохвильовий метод лікування), дисгормональні захворювання молочних залоз. Регулярно відвідує наукові конференції та семінари.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Лікар Кирильчук Міла Євгенівна — акушер-гінеколог. Досвід роботи 27 років. Спеціалізується на запальних та інфекційних патологіях репродуктивної системи. Веде вагітність, консультує у питаннях її планування. Допомагає жінкам у складанні індивідуального графіка відновлення менструального циклу. Проводить комплексне лікування. Володіє навичками кольпоскопії.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Пилипенко Віталій Юрійович - спеціалізується на акушерстві-гінекології. В обов'язки лікаря входить консультативний прийом, проведення діагностики, а також терапія захворювань жіночої репродуктивної системи інфекційно-запального, вродженого, гормонального походження. До Пилипенко В.Ю. звертаються за допомогою при аднекситі, полікістоз яєчників, безплідді, а також для спостереження за станом плоду на всьому протязі вагітності. Доктор володіє навичками проведення кольпоскопії, ультразвукового дослідження репродуктивних органів, діагностичного вискоблювання, методикою постановки і видалення ВМС, виконання Поліпектомія. Спеціаліст дає рекомендації по профілактиці захворювань і консультує пацієнтів з системними хворобами, які порушують роботу органів статевої системи.
Пластичний хирург
Всесвітньо відомий пластичний хірург, кандидат медичних наук, з досвідом роботи більше 34 років. Розробив авторські методики ринопластики і підтяжки обличчя, які визнала світова спільнота пластичних хірургів. Навчив більше 500 хірургів-послідовників з усього світу у власній Школі пластичної хірургії. Президент товариства пластичних хірургів України USAPS. Засновник першого в Україні міжнародного конгресу пластичної хірургії і косметологи ICAMPS, який збирає провідних фахівців з усього світу. Регулярно виступає з докладами на міжнародних конгресах та конференціях з пластичної хірургії. Член ISAPS - найбільшої міжнародної організації сертифікованих пластичних хірургів. Був представником України в цій організації. Неодноразово був визнаний кращим пластичним хірургом України премією Stella Beauty Awards
Акушер-гинеколог, Гинеколог-эндокринолог, Маммолог, УЗИ-диагност
Лікар мамолог, гінеколог, УЗД-діагност першої кваліфікаційної категорії, проводить діагностику і лікування безпліддя у жінок, запальних захворювань статевих органів (кіст яєчника, молочниці), ЗПСШ і TORCH-інфекцій (гонореї, папіломавірусної інфекції). Проводить ультразвукове дослідження щитовидної залози та молочних залоз, УЗД органів малого таза. Надає допомогу при плануванні вагітності, допомагає в поборів методів контрацепції. Кривошеїна Тетяна Юріївна фахівець в кріохірургії, кольпоскопії і радіохвильової хіріргіі
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-11
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД, репродуктолог, гінеколог-ендокринолог
Лікар-гінеколог, Фененко Вікторія Сергіївна проводить всі види малих гінекологічних операцій, в тому числі лапаротомічних і лапароскопічних операцій. Також проводить оперативні втручання на промежині. Проводить всі види ультразвукової діагностики, а також скринінгове обстеження вагітних. Також надає послугу спостереження і ведення вагітних з екстрагенітальною патологією в різні терміни.
Консультація від 790
Бровари вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б р.Святошинський
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Лікар Щербанюк Оксана Михайлівна спеціалізується в області гінекології. Веде консультативні прийоми, надає послуги з діагностики та лікування запальних, зокрема ендометріозу, а також інфекційних захворювань жіночих статевих органів, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Виконує корекцію гормонального фону при менструальних порушеннях, дисгормональних розладах. Проводить УЗД органів малого таза, кольпоскопію, бере мазок на флору.