Сторінка 7. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 495 лікарів 1155 відгуків) Сортування: (Відгуки)
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Акушер-гінеколог вищої лікарської категорії проводить діагностику хвороб жіночої сечостатевої системи, спеціалізується на лікуванні онкологічних недуг і репродуктивної дисфункції. Доктор медичних наук, в роботі використовує медикаментозну і хірургічну терапію. Консультує як гінеколога-ендокринолога, для лікування за показаннями застосовує замісну гормональну терапію. Лікує інфекції статевої системи, клімактеричні розлади, полікістоз яєчників, міому матки, жіноче безпліддя.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност, Генетик
Доктор Марущак Олена Василівна спеціалізується в області гінекології, репрудоктологіі, генетики. Надає послуги з ведення вагітності, фолікулометрія моніторингу дозрівання фолікула, проведення біопсії шийки матки, лікування ерозії шийки матки.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог вищої категорії, надає повний спектр послуг, пов'язаних з діагностикою та терапією порушень репродуктивної системи жінок. Проводить обстеження на предмет запальних процесів в органах малого таза, володіє технікою УЗД. Займається акушерством, допомагає вагітним жінкам з підготовкою до майбутніх пологів. Приймає пацієнтів з ерозією шийки матки і іншими недугами запального характеру. У медичній практиці широко використовує метод озонотерапії.
Київ вул. Шовковична, 34в р.Печерський
Гінеколог, узд-фахівець
Лікар-гінеколог першої категорії, володіє сучасними методами діагностики, лікування різних гінекологічних хвороб. Є автором понад 10 наукових робіт. Звертатися за консультацією до лікаря Сіхарулідзе необхідно при наявності таких проблем: порушення циклу, виділення з піхви, біль, дискомфорт внизу живота, неприємні відчуття під час статевого акту, хвороблива менструація, прояв клімактеричних розладів. Лікар здійснює забір матеріалів для лабораторних досліджень, призначає інструментальну діагностику, за результатами аналізів призначає лікування.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар першої кваліфікаційної категорії. Веде консультативний прийом гінеколога-репродуктолога. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою запальних захворювань, у тому числі захворювань шийки матки. Проводить гістероскопію і лапароскопічні операції гінекологічного профілю.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Кузьміна Ганна Володимирівна - акушер-гінеколог, фахівець з ультразвукової діагностики. Спеціалізується на захворюваннях репродуктивної системи. Лікує безпліддя, становить коригувальні схеми терапії прі не виношування дитини. Веде облік вагітних. Приймає пацієнтів в консультативному режимі.
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок") м.Святошин1410м.Житомирська186
Акушер-гинеколог, Главный врач медицинского центра
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, акушер-гінеколог. Має ступінь кандидата медичних наук. Проводить консультаційні прийоми. Досконало володіє технікою проведення малоінвазивних гінекологічних процедур, зокрема діагностичної та терапевтичної гистероскопии, а також лапароскопічних операцій.
Гінеколог-хірург, експерт в області жіночої інтимної пластики
Лікар-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на ендоскопічних хірургічних операціях (лапароскопії, гістероскопії). Доктор Ніколаєв досконало володіє сучасними методиками ендовідеохірургії, має великий практичний досвід ведення гінекологічного прийому у жінок. Дмитро Анатолійович регулярно бере участь у профільних наукових конференціях, семінарах, удосконалює свої знання в області тазової хірургії, малоінвазивних операцій. Звертаються до фахівця при наявності гінекологічних порушень, новоутворень.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-22
Київ вул. Левка Лук'яненка, 14 м.Мінська73м.Оболонь164
Гінеколог, гінеколог-Ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Тригуб Оксана Миколаївна має першу кваліфікаційну категорію в області гінекології. Компетентна в якості УЗД-фахівця, проводить ультразвукові дослідження органів малого таза у жінок, також здійснює кольпоскопію. Консультує, приймає вагітних пацієнток. Лікує запалення, інфекції, включаючи молочницю і папіломовірус, з'ясовує причини безпліддя, крім того надає послуги лікування хвороб, що вражають шийку матки і викликають структурні зміни органів репродуктивної жіночої системи.