Сторінка 9. Гінекологи в Києві
Знайдено 494 лікаря
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою та терапією запальних захворювань жіночих статевих органів. Лікує також патології шийки матки, порушення менструального циклу, аномальні маткові кровотечі. Виконує кольпоскопію, установку (видалення) внутрішньоматкової спіралі. Проводить УЗД органів малого таза.
Доктор спеціалізується в області акушерства та гінекології, виконує УЗД для вагітних. Протягом 17 років успішно лікує ендометріоз, ерозію і інші патології шийки матки. Проводить ультразвукове дослідження маткової порожнини і органів малого тазу. Систематично бере участь в міжнародних конференціях, має близько 20 публікацій в наукових виданнях.
Професор Квашенко Валентина Павлівна, доктор мед.наук, лікар вищої категорії акушер-гінеколог. Спеціалізується в області професійної и Наукової ДІЯЛЬНОСТІ - Репродуктивне здоров'я та планування сім'ї, профілактика репродуктивного старіння, лікування патологічного клімаксу та ін. Є заступником директора Інституту планування сім'ї по НДР.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить комплексну діагностику та корекцію чоловічого і жіночого безпліддя. Розробляє індивідуальні схеми лікування. Спеціалізується на відновленні менструального циклу, гормональної корекції. Веде прийом вагітних, приймає пологи.
Лікар Мороховець Ігор Миколайович спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій в області акушерства та гінекології. Займається супроводом вагітності, попередженням переривання вагітності, веденням фізіологічних і патологічних пологів. Проводить малотравматичні оперативні втручання. Має першу кваліфікаційну категорію.
Пластичний хірург
Денис Олександрович – автор унікального методу якірної підтяжки грудей “70/30”, спікер міжнародних конференцій, спікер Polytech Bright Talents Conference, експерт в області мамопластики, автор понад 70 друкованих праць в зарубіжних і вітчизняних медичних журналах, володіє 4 патентами на винаходи в галузі медицини. Запланований захист кандидатської дисертації «Хірургічна корекція статі, редукційна пластика молочних залоз, ендопротезування у хворих транссексуализмом». Денис Олександрович брав участь у телепроекті «Фабрика краси», де як пластичний хірург допомагав своїм пацієнткам побороти свої зовнішні недоліки.
Івано-Франківськ
вул. Участок Вишні 354/А
Лікар гінеколог вищої категорії. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів малого таза, ведення вагітності. виконує введення і видалення внутрішньоматкових спіралей, радіохвильової коагуляції шийки матки, лазерну вапоризації і кріодеструкцію шийки матки. Проводить кольпоскопію, УЗД в гінекології.
Уролог, Сексолог, Андролог
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, андролог, сексолог, займається лікуванням хвороб сечостатевої системи у чоловіків і жінок, в тому числі сечокам'яної хвороби, еректильної дисфункції, запальних процесів. Володіє навичками хірургічного лікування патологій, радіохвильової терапією, малоінвазійними техніками ведення операцій. У роботі Володимир Тарасович застосовує індивідуальний підхід, зберігає конфіденційність. Можливі консультації англійською мовою.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики, гінеколог-ендокринолог спеціалізується на лікуванні хвороб шийки матки за допомогою малоінвазивних методик лікування. Використовує кріотерапію, лазерну терапію, аргоноплазменную коагуляцію. Проводить ультразвукову діагностику, обстежує пацієнтів на предмет інфекційних хвороб, в тому числі що передаються статевим шляхом. На основі отриманих даних складає план лікування. Спеціалізується на ендокринній гінекології, займається терапією гіперпролактинемії, ендометріозу, гірсутизму.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні гінекологічних патологій. Виконує гистероскопию, кольпоскопію, ультразвукове дослідження органів малого таза. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи на наявність інфекції. Лікує ерозію шийки матки, клімакс, ендометріоз, кісти яєчників і ендометрит.
Консультація 1440/онлайн 1200