Сторінка 9. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Пластичний хирург
Лікар пластичний хірург, має вищу категорію, кандидат медичних наук. Спеціаліст в галузі хірургії складних гриж живота, естетичної пластичної хірургії (проводить відкриту підтяжку обличчя, пластику грудей, живота, реконструкцію черевної стінки, інтимну пластику, ліпосакцію, боділіфтінг, ліпофіллінг, і ін.). Учасник всеукраїнських та міжнародних асоціацій пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів.
Уролог, Сексолог, Андролог
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії, андролог, сексолог, займається лікуванням хвороб сечостатевої системи у чоловіків і жінок, в тому числі сечокам'яної хвороби, еректильної дисфункції, запальних процесів. Володіє навичками хірургічного лікування патологій, радіохвильової терапією, малоінвазійними техніками ведення операцій. У роботі Володимир Тарасович застосовує індивідуальний підхід, зберігає конфіденційність. Можливі консультації англійською мовою.
Київ пр-т Павла Тичини, 22 м.Лівобережна3911м.Дарниця5210м.Позняки15
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Новосьолова Зоя Вікторівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗ-моніторинг м'яких тканин з метою виявлення патологічних відхилень в шкірних і жирових покривах, м'язах. Діагностує за допомогою ультразвуку лімфатичні вузли, молочні і щитовидні залози. Спеціаліст у захворюваннях гінекології. Крім них проводить всі види УЗД, включаючи суглоби, органи черевної порожнини та ін.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, Маммолог
Лікар Джаваншира Арман займається терапією і діагностикою захворювань жіночих статевих органів. Проводить огляд пацієнток і призначає лікування при ерозії шийки матки, запальних процесах у яєчниках. Надає послуги з переривання вагітності, консультує жінок з безпліддям. У медичній практиці використовує як консервативні, так і хірургічні методи лікування. Здійснює кольпоскопію й УЗД органів малого таза. Компетентний у питаннях ендокринології та пренатальних досліджень.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гінеколог-ендокринолог, гінеколог-мамолог
Докладне медичне інтерв’ю є запорукой вірного діагноза. Професійна уважність до дрібниць, відсутність табуйованих для обговорення тем, обгрунтовані рекомендації щодо обстеження та лікування, врахування точки зору пацієнтки в складанні плана ведення, прийняття її права на участь в формуванні медичних рішень. Налаштуйтесь на докладну та відверту розмову, візьміть з собой весь попередній медичний архів і ми разом подолаємо хворобу.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-31
Консультація 1364/1264 онлайн
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Доктор спеціалізується в області акушерства та гінекології, виконує УЗД для вагітних. Протягом 17 років успішно лікує ендометріоз, ерозію і інші патології шийки матки. Проводить ультразвукове дослідження маткової порожнини і органів малого тазу. Систематично бере участь в міжнародних конференціях, має близько 20 публікацій в наукових виданнях.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить комплексну діагностику та корекцію чоловічого і жіночого безпліддя. Розробляє індивідуальні схеми лікування. Спеціалізується на відновленні менструального циклу, гормональної корекції. Веде прийом вагітних, приймає пологи.
Професор Квашенко Валентина Павлівна, доктор мед.наук, лікар вищої категорії акушер-гінеколог. Спеціалізується в області професійної и Наукової ДІЯЛЬНОСТІ - Репродуктивне здоров'я та планування сім'ї, профілактика репродуктивного старіння, лікування патологічного клімаксу та ін. Є заступником директора Інституту планування сім'ї по НДР.
Лікар Мороховець Ігор Миколайович спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій в області акушерства та гінекології. Займається супроводом вагітності, попередженням переривання вагітності, веденням фізіологічних і патологічних пологів. Проводить малотравматичні оперативні втручання. Має першу кваліфікаційну категорію.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Тетяна Феофанівна є експертом у діагностиці та лікуванні безпліддя, доброякісних пухлин жіночої статевої сфери, дизгормональних захворювань у жінок будь-якого віку. Здійснює профілактику та лікування порушень, пов'язаних з менопаузою. Тетяна Феофанівна є провідним вченим у сфері акушерства та гінекології. Фахівець заснувала школу ендокринної гінекології в Україні, з її ініціативи у клінічну практику українських акушерів-гінекологів були впроваджені органозберігаючі методи терапії міоми матки, у тому числі із застосуванням технології емболізації маткових артерій і всіляких інших мініінвазивних методик з використанням різних видів енергій.