Сторінка 9. Гінекологи в Києві
1144 відгука
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог-ендокринолог вищої категорії. Провідний фахівець естетичної гінекології
10 років досвіду. Член Асоціації акушерів і гінекологів України. Має другу спеціалізацію з УЗД діагностики
Консультація от 1200
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гінеколог-ендокринолог, гінеколог-мамолог
Докладне медичне інтерв’ю є запорукой вірного діагноза. Професійна уважність до дрібниць, відсутність табуйованих для обговорення тем, обгрунтовані рекомендації щодо обстеження та лікування, врахування точки зору пацієнтки в складанні плана ведення, прийняття її права на участь в формуванні медичних рішень. Налаштуйтесь на докладну та відверту розмову, візьміть з собой весь попередній медичний архів і ми разом подолаємо хворобу.
Консультація 1364/1264 онлайн
Лікар проводить діагностику і лікування гінекологічних патологій. Виконує роздільне діагностичне вишкрібання маткової порожнини і цервікального каналу, кольпоскопію і УЗД органів малого таза. Лікує патології запального характеру, порушення менструального циклу, генітальний ендометріоз, дистрофічні зміни в шийці матки.
Київ
с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Акушер-гінеколог, гінеколог
Лікар Мітіна Ольга Леонідівна молодий, талановитий фахівець в області акушерства та гінекології. Спеціалізується на веденні вагітності. Також проводить прийом на французькій мові.
Консультація 1050/950 грн.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог Криворук Марія Миколаївна має 14-річний стаж роботи, першу категорію. Володіє навичками проведення ультразвукового дослідження, в тому числі протягом усього терміну вагітності. за допомогою УЗД вдається первинно виявити патологію в органі, простежити динаміку змін, а також спостерігати за станом плоду при вагітності. До компетенції доктора входить діагностика і лікування захворювань жіночої репродуктивної системи (кольпіту, різних порушень менструального циклу, клімаксу, сальпінгіту, ендометриту, вагініту, безпліддя). Доктор проводить консультації з вибору методів контрацепції та профілактики інфекційних хвороб, що передаються при інтимному зв'язку. З діагностичною та лікувальною метою встановлює ВМС, виконує кольпоскопію і біопсію шийки матки.
Акушер- гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог
Спеціаліст з лікування гінекологічних захворювань.
Єлизавета Валеріївна — досвідчений лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Свою практичну акушерську діяльність почала в Київському Обласному Центрі Матері й Дитини в 2011 році. У 2014 році пройшла навчання й стажування з ультразвукової діагностики (УЗД) у гінекології Українського Доплерівського Клубу. З 2023 року є консультантом Всеукраїнського Центру материнства і дитинства при Академії медичних наук України.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, лікар пренатальної діагностики
Спеціалізується в області гінекології. Надає послуги діагноста. Веде консультативний прийом гінеколога. Займається діагностикою та лікуванням інфекційних і запальних захворювань жіночих статевих органів і органів малого тазу. Проводить кольпоскопію, біопсію шийки матки, виконує УЗД органів малого таза, а також УЗД для вагітних.
Київ
м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Гінеколог
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань жіночої статевої системи. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і кольпоскопію. Приймає пацієнток з хворобливими відчуттями в нижній частині живота, кров'яними виділеннями в міжменструальний період. Здійснює індивідуальний підбір засобів контрацепції.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, Сексолог, УЗД-фахівець, Хірург
Лікар-гінеколог, ендокринолог вищої категорії. Займається веденням вагітності, кольпоскопією, контрацепцією, гінекологічним масажем, радіохвильової і лазерної хірургії в гінекологічній сфері, що володіє повним спектром діагностичних методик в гінекології.