Сторінка 8. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Лікар Мороховець Ігор Миколайович спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій в області акушерства та гінекології. Займається супроводом вагітності, попередженням переривання вагітності, веденням фізіологічних і патологічних пологів. Проводить малотравматичні оперативні втручання. Має першу кваліфікаційну категорію.
Лікар гінеколог вищої категорії. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів малого таза, ведення вагітності. виконує введення і видалення внутрішньоматкових спіралей, радіохвильової коагуляції шийки матки, лазерну вапоризації і кріодеструкцію шийки матки. Проводить кольпоскопію, УЗД в гінекології.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець УЗД-діагностики, спеціалізується на виявленні патологій розвитку репродуктивної системи у дітей та підлітків, здійснює УЗД органів малого таза, усуває запальні процеси, які в подальшому можуть призвести до безпліддя. Звертатися до фахівця потрібно, якщо не настає менструація до 14-15 років або починається раніше 11 років, занадто хвороблива менструація, занадто раннє або запізніле поява первинних статевих ознак, синехії статевих губ і інші патології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Спеціалізується в області гінекології. Надає послуги діагноста. Веде консультативний прийом гінеколога. Займається діагностикою та лікуванням інфекційних і запальних захворювань жіночих статевих органів і органів малого тазу. Проводить кольпоскопію, біопсію шийки матки, виконує УЗД органів малого таза, а також УЗД для вагітних.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Лікар Щербанюк Оксана Михайлівна спеціалізується в області гінекології. Веде консультативні прийоми, надає послуги з діагностики та лікування запальних, зокрема ендометріозу, а також інфекційних захворювань жіночих статевих органів, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Виконує корекцію гормонального фону при менструальних порушеннях, дисгормональних розладах. Проводить УЗД органів малого таза, кольпоскопію, бере мазок на флору.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики, гінеколог-ендокринолог спеціалізується на лікуванні хвороб шийки матки за допомогою малоінвазивних методик лікування. Використовує кріотерапію, лазерну терапію, аргоноплазменную коагуляцію. Проводить ультразвукову діагностику, обстежує пацієнтів на предмет інфекційних хвороб, в тому числі що передаються статевим шляхом. На основі отриманих даних складає план лікування. Спеціалізується на ендокринній гінекології, займається терапією гіперпролактинемії, ендометріозу, гірсутизму.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Пилипенко Віталій Юрійович - спеціалізується на акушерстві-гінекології. В обов'язки лікаря входить консультативний прийом, проведення діагностики, а також терапія захворювань жіночої репродуктивної системи інфекційно-запального, вродженого, гормонального походження. До Пилипенко В.Ю. звертаються за допомогою при аднекситі, полікістоз яєчників, безплідді, а також для спостереження за станом плоду на всьому протязі вагітності. Доктор володіє навичками проведення кольпоскопії, ультразвукового дослідження репродуктивних органів, діагностичного вискоблювання, методикою постановки і видалення ВМС, виконання Поліпектомія. Спеціаліст дає рекомендації по профілактиці захворювань і консультує пацієнтів з системними хворобами, які порушують роботу органів статевої системи.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою та терапією запальних захворювань жіночих статевих органів. Лікує також патології шийки матки, порушення менструального циклу, аномальні маткові кровотечі. Виконує кольпоскопію, установку (видалення) внутрішньоматкової спіралі. Проводить УЗД органів малого таза.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить комплексну діагностику та корекцію чоловічого і жіночого безпліддя. Розробляє індивідуальні схеми лікування. Спеціалізується на відновленні менструального циклу, гормональної корекції. Веде прийом вагітних, приймає пологи.
Професор Квашенко Валентина Павлівна, доктор мед.наук, лікар вищої категорії акушер-гінеколог. Спеціалізується в області професійної и Наукової ДІЯЛЬНОСТІ - Репродуктивне здоров'я та планування сім'ї, профілактика репродуктивного старіння, лікування патологічного клімаксу та ін. Є заступником директора Інституту планування сім'ї по НДР.