Сторінка 7. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 495 лікарів 1155 відгуків) Сортування: (Досвід)
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Доктор Лацюга Т. В. проводить консультаційні прийоми для жінок з ознаками патологій статевих органів. Діагностує і лікує інфекційні недуги (сифіліс, ВПЛ, кандидоз і т. Д.). Здійснює комплексну терапію запальних захворювань, зокрема, дисплазії і ерозії шийки матки. Обстежує пацієнток з порушеннями гормонального фону, використовує консервативні методи лікування для корекції ендокринних патологій. Консультує з питань вагітності та пологів.
Акушер-гінеколог, хірург
Доктор Гринда Ігор Євгенович спеціалізується на хірургічному лікуванні хвороб гінекологічного профілю. Проводить як діагностичні оперативні втручання і процедури, включаючи біопсію шийки матки, так і операції з метою лікування. Видаляє доброякісні новоутворення в області репродуктивної системи жінки, лікує позаматкову вагітність, здійснює пластику статевих губ. Також з метою діагностики проводить кольпоскопію і ультразвукові дослідження. В роботі застосовує сучасні засоби, індивідуально підбирає оптимальні методи лікування.
Консультація от 300
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, підлітковий сексолог, мамолог
Ольга Петрівна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, мамолог та підлітковий сексолог зі стажем роботи понад 30 років. Проводить діагностику та лікування великого спектру гінекологічних захворювань.
Акушер-гинеколог, Гинеколог-эндокринолог, Репродуктолог, Маммолог, УЗИ-специалист
Врач Белова Ольга Владимировна работает акушером-гинекологом, репродуктологом, маммологом. Владеет навыками проведения ультразвукового исследования женской репродуктивной системы, имеет 14-летний стаж, высшую категорию. Занимается диагностикой и лечением менструальной дисфункции, бесплодия, полипов шейки матки, эндометрита, поликистоза яичников.
Доктор Потапенко Наталія Петрівна має вищу категорію кваліфікації в області акушерства, гінекології, спеціалізується на лікуванні патологій жіночої репродуктивної системи. Веде консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує діагностику вагітності. Діагностує і призначає лікування при порушеннях менструального циклу, захворюваннях шийки матки, безпліддя.
Дитячий гінеколог
Дитячий гінеколог, проводить консультації для дівчаток при скаргах на дискомфорт в області сечостатевої системи. При необхідності виконує огляд за допомогою кольпоскопа. Також займається проведенням УЗД органів малого таза, збором і вивченням біологічних матеріалів для постановки діагнозу. Виписує висновок, призначає відповідну терапію. Практикує як консервативні, так і оперативні методи лікування.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Гінеколог
Лікар спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань на тлі порушень в роботі ендокринної системи. Веде консультативний прийом.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в області ендокринної гінекології: аномально маткової кровотечі; ендокринного безпліддя; метаболічного, передменструального, клімактеричного синдромів у жінок. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Михальчук Олександра Володимирівна, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Надає консультативні послуги з діагностики та лікування захворювань гінекологічного профілю. Спеціалізується на гострих і хронічних кровотечах, запальних патологіях статевих органів. Допомагає пацієнтам із захворюваннями шийки матки, встановлює внутрішньоматкову спіраль. Здійснює ультразвукове обстеження плоду у вагітних і органів малого тазу.
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Доктор Кириліна Тетяна Сергіївна спеціалізується в областях гінекології і акушерства. Консультує, виписує рекомендації для профілактики ЗПСШ і ряду інших недуг. Виконує обстеження жіночої репродуктивної системи за допомогою кольпоскопа і біопсії, проводить також відеокольпоскопію, вагінальну і абдоминальную УЗ-діагностику. Практикує терапевтичне ін'єкційне лікування, також практикує введення медикаментів за допомогою тампонів. Крім того, використовує радіохвильової хірургію і вагінальні процедури. Лікує венеричні хвороби, папіломовірус, кандидоз, ерозію і дисплазію шийки матки.
Київ вул. Вишгородська, 38 м.Почайна28м.Оболонь30