Сторінка 7. Гінекологи в Києві
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Педіатр
Дотримуюсь принципів доказової медицини .
Не призначаю не потрібного лікування яке має мало доказів.
Обгрунтовую призначення батькам і детально відповідаю на запитання які цікавлять.Мій принцип - працюємо з пацієнтом у парному тандемі де кожний розуміє свою роль в успішному лікуванні.
За вакцинацію.
Хобі :фотографія,флюїдарт.
Більше цікавої інформації у моєму блозі в інстаграм -dr.zorianarusyn
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Київ
вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальна109м.Олімпійська3515м.Університет189
Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні патологічних відхилень органів травної системи. Діагностує поліпи в шлунку, дивертикулез кишечника, коліт, виразку і гастрит. Оцінює загальний стан слизових оболонок органів шлунково-кишкового тракту. Приймає по запису.
Гінеколог
Лікар спеціалізується на проведенні операцій ендоскопічного профілю – лапароскопії, гістероскопії. Здійснює реконструктивно-пластичні операції піхви і шийки матки. Здійснює лікування запальних захворювань придатків матки, аномальних кровотеч, гормональних порушень.
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається розробкою індивідуальних схем лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом. Лікує порушення менструального-оваріального циклу, мастопатії, кісти яєчників, клімактеричний синдром і метаболічний синдром. Виконує введення і видалення внутрішньоматкових контрацептивів.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Лікує безпліддя, патології шийки матки, синдром полікістозних яєчників, патології ендометрія. Проводить кольпоскопію, займається корекцією порушень, які виникають під час менопаузи. Консультує з питань планування сім'ї.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-гінеколог, спеціалізується на ендокринній гінекології. Проводить консультації, веде вагітних. Лікує жіноче безпліддя, викликане гормональними збоями. Крім того, займається лікуванням полікістозу яєчників і міоми матки. Приймає пацієнток з вираженим передменструального синдрому і призначає їм відповідні медикаментозні препарати для купірування симптомів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-26
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар -репродуктолог, акушер-гінеколог. Спеціаліст в лікуванні безпліддя у жінок, проведенні ЕКО, проведення лапароскопічних хірургічних втручань на жіночих статевих органах та ін.
Акушер-гінеколог, гінеколог, репродуктолог
Венера Енверівна - акушер-гінеколог, репродуктолог вищої категорії. Має досвід роботи понад 20 років. Спеціалізується в лікуванні проблем безпліддя, володіє повним спектром передових репродуктологічних технологій, здійснює супутню терапію запальної і інфекційної акушерсько-гінекологічної патології (вагініт, хламідіоз, ерозія шийки матки та ін.).
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на діагностиці захворювань, пов'язаних з порушеннями гормонального фону. За допомогою УЗД виявляє причини дисфункції менструального циклу, маткові патології та інші аномалії розвитку сечостатевої системи жінки. Лікує жіноче безпліддя, займається питаннями планування сім'ї, веде вагітних. Крім того, надає послуги лікування ерозії матки, вагініту, передменструального синдрому.