Сторінка 4. УЗД органів малого тазу в Києві

Олена
Щиро дякую Вам, Сергію Олександровичу Кулик, за теплий прийом, уважність, щирість та людяне ставлення. Ваша професійність і чуйність викликають велику повагу та довіру. Рада, що потрапила саме до такого лікаря — з відкритим серцем і справжнім покликанням допомагати. З повагою та вдячністю!
Нікіта Олександрович
Добрий день, мене звати Оксана, мама Нікіти. При записі в клініку мені вказали вартість корекції врослого нігтя 500 грн, і консультацію 500 грн. Лікар без знеболення, а зі слів мого сину було дуже боляче, обрізав ділянку нігтя , перев'язав. Загальна вартість прийому 1800. Я не розумію, за що така вартість і чому не було знеболення. Син терпів, але йому було боляче. Прошу розібратись в ситуації
Полях Ірина
Велике дякую та низький уклін за вашу нелегку працю, професіоналізм, теплоту та сердечність. Від щирого серця бажаю здоров'я, благополуччя у всіх сферах життя, миру та процвітання! Вдячна всьому персоналу клініки Верум за доброзичливе та професійне ставлення.
Сащенко Вʼячеслав Миколайович
Богодістова Ганна Алімівна
Ніжікіойський Петро Зіновійович
SENSAVI, сеть клиник
9,2
Київ вул. Срібнокільська, 1
м.Позняки7 6 м.Осокорки18 6
Медичний Центр SENSAVI на м. Позняки надає допомогу кваліфікованих фахівців в області амбулаторної хірургії, естетичної гінекології, дерматології, дитячої дерматології, медичної косметології, трихолог, подології, лазерної епіляції, гірудотерапії, урології, рефлексотерапії (голковколювання). Ми гарантуємо комплексний підхід до лікування, затишну атмосферу і...
  • УЗД ОМТ(маточн.труб + яєчників + матки) 700
8,2
Київ вул. Деміївська, 13
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
"Verum expert clinic — спеціалізований центр здоров'я експертного рівня і узгодженого медичного обслуговування. особливості клініки "
  • УЗД вен малого тазу 950
  • УЗД органів малого тазу у чоловіків (трансабдомінально) на апараті VOLUSON E8BT15/ MINDRAY DC-80 750
  • УЗД органів малого тазу 790
  • УЗД органів малого тазу на апараті VOLUSON E8BT15/ MINDRAY DC-80 790
  • Експертне УЗД органів малого тазу 890
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська3 2 м.Святошин24 7 м.Академмістечко23 6
Клініка Prohealth займається наданням хірургічнго, високо кваліфікованого лікування пацієнтам по ЛОР направленню, судинній-хірургії, флебології, щелепно-лицевої хірургії та травматології. Викорустовуємо для цьог сучасне обладнання та спеціалістів ТОП рівня. В клініці є стаціонар з затишними, одномісними палатами. Розташовані біля метро Житомирської.
  • УЗД органів малого тазу (матка, яєчники, труби)+сечовий міхур (трансабдомінально) 780
  • УЗД органів малого тазу трансвагінально 780
Київ вул.Чистяківська, 2А, каб.5
м.Святошин9 8 м.Нивки10 10
Терапевт, УЗД-фахівець Вапнічна Ірина Вікторівна - лікар вищої категорії з великим досвідом роботи в сфері діагностики, лікування захворювань внутрішніх органів, суглобів, м'яких тканин.
  • УЗД органів малого тазу вагінальним датчиком 350
  • УЗД органів малого тазу трансабдомінально 350
Київ вул. Драгоманова, 17 , Позняки
м.Харківська21 5 м.Позняки18 6
Гінекологічний медичний центр "Атланта" спеціалізується в області жіночого репродуктивного здоров'я, займається лікуванням і діагностикою захворювань.
  • УЗД органів малого таза 700
  • УЗД органів малого тазу з консультаціею лікаря от 900
  • УЗД - факт вагітності 600
  • Контрольне УЗД т.д органів малого таза 300
SENSAVI, сеть клиник
9,2
Київ пр-т Голосіївський, 30 Б
м.Деміївська1 1 м.Либідська36 2
Медичний Центр SENSAVI на м. Деміївська надає допомогу кваліфікованих фахівців в області амбулаторної хірургії, дерматології, дитячої дерматології, медичної косметології, трихолог, подології, лазерної епіляції, гірудотерапії, рефлексотерапії (голковколювання). Є ліцензії на всі види послуг, що надаються.
  • УЗД ОМТ(маточн.труб + яєчників + матки) 700
Працює з
Вт: 10:00-21:00 Ср: 10:00-21:00 Чт: 10:00-21:00 Пт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00
Київ пр. Свободи, 22, поверх 1 , Виноградар
м.Героїв Дніпра35 16 м.Дорогожичі43 21
Гінекологія УНІКО — це сучасний центр, який надає послуги з лікування гінекологічних захворювань, а також порушень з боку репродуктивної системи. Центр проводить консультативний прийом, в тому числі дитячий та підлітковий прийом, клінічний огляд, забір біологічного матеріалу для досліджень, кольпоскопія, в тому числі розширена цифрова кольпоскопія, УЗД ОМТ...
  • УЗД ОМТ вагінальне 800
Київ вул. Ованеса Туманяна, 3 , Левобережний масив
м.Лівобережна10 2 м.Дарниця26 10
Київська неврологічна клініка "АКСІМЕД" не перший рік займається наданням спеціалізованих лікувальних, діагностичних та реабілітаційних послуг. Спеціалізація медзакладу — центральна і периферична нервові системи та патології, пов'язані з ними.
  • УЗД органів малого тазу (нирки, сечовий міхур) 1 100
  • УЗД органів малого тазу (у жінок) 1 100
  • УЗД органів малого тазу трансвагінально 1 200
Мережа клінік Viva
Акції
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
м.Нивки40 11
Клініка ВІІВА на НИВКАХ - ще одна клініка в мережі ВІВА. Зручне розташування, повний робочий графік, широкий спектр фахівців - ми впевнені, нова філія стане улюбленим медичним закладом у Подільському спальному мікрорайоні.
  • УЗД органів малого тазу трансабдомінальне 890
  • УЗД органів малого тазу трансвагінальне 990
  • УЗД органів малого тазу (педіатрія) 890
  • УЗД трансабдомінальне органів малого тазу у чоловіків (передміхурова залоза, сім’яні пухирці, простатичний відділ уретри, сечовий міхур), без нирок 890
  • УЗД трансректальне органів малого тазу у чоловіків (передміхурова залоза, сім’яні пухирці, простатичний відділ уретри, сечовий міхур) 990
  • УЗД трансабдомінальне органів малого тазу у чоловіків (передміхурова залоза, сім’яні пухирці, простатичний відділ уретри, сечовий міхур), включаючи нирки 990