Сторінка 7. Рентген (рентгенографія) в Києві в суботу

Знайдена 171 клініка

Світлана
Я тимчасово проживаю за кордоном.Там у мене виявили міому. Сказали видаляти з маткою. На короткий термін я приїхала в Україну. Мені порадили хірурга-гінеколога Ніколаєва Дмитра Анатолійовича.Він зробив диво.Видалив декілька пухлин в матці і на ній.За чотири дні не відчуваю ніякого болю.Я дуже вдячна,що у вас працюють дуже хороші спеціалісти.В палаті медсестра заходила щогодини .Кому потрібно раджу.
Наталия Прокопчук
Хочу выразить свою огромную благодарность .Войток Тарас Григорьевич .он самый лучший врач. Это врач от бога.дай бог ему крепкого здоровья счастья. Да и весь персонал на высшем уровне.огромное спасибо всем медсестрам.
Наталья
Большое спасибо всем врачам отделения сосудистой хирургии и доктору Денису Валерьевичу, за их профессионализм и внимательное отношение к своим пациентам.
Сергей
Сдавал анализ крови и анализ ПЛР. Медсестра по имени Тома к сожалению не знаю фамилии очень профессионально сделала забор крови и мазки.Большое спасибо
Потрібно було рятувати зуб, за який досвідчені спеціалісти в інших клініках не бралися, та і ціна була озвучена набагато вища,випадково попала до лікаря Самари Галіба. Дуже задоволена, що знайшла лікаря, який виконує роботу професійно, акуратно, не боїться братися за роботу будь-якої складності, пояснює все доступно, що робить, оплачується лише та робота ,яку виконав. Дуже вдячна за роботу! Рекомендую звертатися до молодого, але професійного, уважного лікаря, який не боїться складних робіт порятунку зубів. В
Даря
Хороший
ADONIS
Київ вул. Раїси Окіпної, 8 Б
м.Лівобережна9 2 м.Дарниця25 16
Багатопрофільний медичний комплекс "Адоніс" на м. Лівобережній включає в себе кілька спеціалізованих відділень (стоматологічне, педіатричне, гінекологічне тощо). Штат спеціалістів центру складається у тому числі з лікарів вищої категорії.
Професійна стоматологічна клініка "Дент 32" заснована в 2000 році. Персонал клініки має багатий досвід роботи і постійно вдосконалює свої навички. Обслуговування пацієнтів ведеться із застосуванням сучасного стоматологічного обладнання та сертифікованих матеріалів, вироблених в Ізраїлі, США, Німеччині, Швейцарії.
Cеть клиник "Вилида"
Київ вул. Шкільна, 22Б, офіс 2
р.Святошинський
Філіал зачинено! Приватна стоматологічна клініка "Віліда" об'єднало висококваліфікованих стоматологів, які мають великий досвід роботи як з дорослими пацієнтами, так і з дітьми. Центр має висококласне імпортне оснащення. Для пацієнтів у центрі створюється комфортна обстановка, безкоштовний WI-FI, дитяча кімната, парковка.
6,2
Київ пер. Нестеровський, 13/19
м.Університет м.Театральна
Медичний центр "Альфа-Віта" — медичний заклад нових технологій! Сучасне обладнання кабінетів, новітня діагностична апаратура, передові лабораторні методики, кваліфіковані фахівці.
Київ вул. Гончара, 90/92
м.Університет13 5 м.Вокзальна13 7 м.Площа Незалежності30 19
Багатопрофільний медичний центр "Медіса" почав свою роботу в 1991 році. Серед основних профілів установи — стоматологія, гомеопатія і косметологія.
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 10 А (корп. 3)
м.Оболонь19 5 м.Мінська27 6 м.Почайна34 10
Спеціалізована клініка "Стоматологія від А до Я" надає комплексну допомогу при проблемах з зубами. Пріоритети приватного установи — новітнє обладнання та методики.
Київ пр-т Голосіївський, 130/57
м.Виставковий центр4 10 м.Іподром13 7 м.Васильківська17 5
Центр стоматології "Доктор Сидельников" надає послуги — лікування карієсу і видалення зубів, зняття зубних відкладень, протезування зубів, відбілювання та чистка. Також в стоматології надаються послуги дітям. З метою діагностики проводиться рентген.
Київ вул. Євгена Коновальця, 44 Б (колиш. Щорса)
м.Печерська6 2 м.Звіринецька15 7 м.Палац Україна24 13
Спеціалізована клініка "Інститут прогресивних стоматологічних технологій" почав функціонувати на початку 21 століття. Лікарі клініки поєднують лікарську діяльність з науковою.
Київ вул. Васильківська, 8
м.Голосіївська6 3 м.Васильківська15 4
Медичний центр "Стоматологія на Васильківській" надає якісну медичну допомогу в лікуванні захворювань ротової порожнини.
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 Г , Осокорки
м.Осокорки1 1 м.Славутич15 5
Стоматологія "Адоніс" — філія мережі медичних центрів, спеціалізується на проведенні всебічного лікування зубів і відновлення жувальних функцій. У клініці працюють стоматологи високої кваліфікації.