Сторінка 11. Приватні клініки у Львові (відкриті по сб. клініки)

4,0
Знайдено 155 клінік

Сб Нед Цілодобово
Оксана
Хочу розповісти як мені допоміг видатний фахівець та просто добра людина Богдан Збирко. Постійний стрес та проблеми загнали мене у глухий кут. Вийти мені з нього допоміг саме Богдан. Дякую за допомогу!
Христина
Ніколи не могла подумати що мені колись знадоиться допомога психотерапевта. Але на привеликий жаль такі часи настали. Звернулася за рекомендацією до цього чудового спеціаліста. Дуже вдячна Вам за допомогу у вирішенні моїх проблем.
Софія
Проблеми у сімейному житті, на роботі та постійний стрес змусили звернутися за кваліфікованою допомогою. Довго не могла вибрати хорошого спеціаліста. Знайома порадила Богдана Збирко.Справжній знавець своєї справ та людської душі. Дякую Вам за допомогу! Після Ваших сеансів почуваю себе набагато краще.
Геннадій
З дитинства хворію однієї з розповсюджених фобій «арахнофобією». Ще зі школи почав відвідувати лікарів, психологів, щоб подолати даний недуг. Звернувся до приватного психотерапевта Богдана Збирко за допомогою у вирішення даної фобії. Завдяки його рекомендаціям, я став потихеньку боротися з фобією, а також після його курсів, став відчувати підвищену самооцінку. Рекомендую.
Львів вул. Чайковського, 20
р.Шевченківський
Приватний кабінет психотерапевта Богдана Збирко надає всебічну психологічну допомогу та підтримку пацієнтам в складних ситуаціях. Спеціаліст бере участь у науково-практичних конференціях, психологічних майстер-класах, семінарах, лекціях, тренінгах.
в клініці 1 лікар
Львів вул. Шевська, 1
р.Галицький (Центр)
Стоматологічна клініка доктора Буня Ю.М. спеціалізується на сучасних послугах в лікуванні зубів та ясен. Провідний лікар - доктор медичних наук.
в клініці 2 лікарі
Львів пл. Маланюка, 2
р.Галицький (Центр)
Стоматологія доктора Ухача Р.Т. пропонує діагностику та лікування захворювань ротової порожнини для пацієнтів будь-якого віку. Прийом ведуть лікарі першої та другої кваліфікації.
4,0
Львів вул. Пилипа Орлика, 2
р.Шевченківський
Центр медичної 3D діагностики на Орлика — сучасна клініка, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні щелепи. Основний напрямок дії – докладна діагностика з високоточним результатом.
МедЛаб, мережа лабораторій
Львів вул.Городоцька,181
р.Франківський
Львів, вул.Зелена,19
Львів, вул. Пасічна, 64
Львів, вул. Пекарська,3
3,7
Львів вул. Лемківська, 9 (офіс 31)
р.Шевченківський
Психологічна студія «Сенс» спеціалізується на наданні пацієнтам (дорослим, підліткам та дітям) якісної психологічної та психотерапевтичної допомоги.
Львів вул. Володимира Великого,10 В
р.Франківський
ЗБІЛЬШИМО КІЛЬКІСТЬ ЗДОРОВИХ ЛЮДЕЙ РАЗОМ. Ми – колектив досвідчених медиків, з досвідом роботи в медицині більше 20 років. Втілюємо наш професійний досвід в сфері приватної медицини. Напрямки, педставлені у нас: пульмонологія, неврологія, рефлексотерапія, загальна педіатрія.
в клініці 5 лікарів
Львів м. Трускавець, вул. Дрогобицька, 33
в клініці 4 лікарі
Львів вул. Драгана, 9
р.Сихівський
Клініка сімейної медицини BEHEALTHY - це мережа багатопрофільних сімейних клінік. До ваших послуг представлений широкий спектр медичних послуг, аналізів та щеплення для дорослих і дітей. Кожен пацієнт отримує персональний підхід, що дуже важливо, особливо при взаємодії з дітьми молодшого віку.
в клініці 1 лікар
Львів м. Броди, вул. Золота, 22
Стоматологічна клініка Харченка — це сучасний центр допомоги пацієнтам, які страждають від захворювань зубів, а також прагнуть поліпшити естетичний вигляд зубного ряду. Більшість маніпуляцій виконується з анестезією, що гарантує відсутність больових відчуттів.
  • Профілактичний огляд (в один візит із професійною гігієною) безкоштовно
  • Профілактичний огляд (без проведення професійної гігієни) 200
  • Професійна гігієна пацієнтів у віці менше 6 років 600
  • Професійна гігієна пацієнтів від 6 років до 18 років от 600
  • Професійна гігієна під час ортодонтичного лікування (включно ремтерапія, навчання гігієни) 1 050
3,7
Львів, вул. Липинського В. 28/107, ЖК «Парус»