Клініки подології у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі подологи
Комплексна обробка стопи 1300 грн
Медичний педикюр підвищенної складності (комплексна обробка проблемної стопи), 90 хв 1000 грн
Діагностика 550 грн
Консультація подолога 800 грн
6,0

Сб Нед
Рапіта Оксана Михайлівна
Дуже задоволена
Гандзюк Ірина Богданівна
Дуже хороша клініка, дуже уважні і приємні фахівці, прекрасний сервіс. Мені все сподобалося, можу рекомендувати всім!
Петро
Звертався з проблемою до Спеціаліста Аніскіноі Галини.Дуже вдячний за допомогу.Рекомендую
Олександр
Був на прийомі в Галини Франчук Сподобалось все- і привітність і професійність Рекомендую
в клініці 2 подолога
Львів вул. Костя Левицького, 22
р.Личаківський
Центр надає усі види подологічних послуг Приймають лікарі: Аніскіна Галина Миколаївна, Франчук Галина Володимирівна
  • Педикюр косметичний 850
  • Обробка нігтів (зрізання довжини нігтів, обробка навколонігтьових валиків) 600
  • Зрізання довжини нігтів 350
  • Обробка стоп фрезами 500
  • обробка 1 ніготь 350
Львів вул. Пекарська, 65 Б
р.Личаківський
Медичний центр «Горизонти» відкриє нові перспективи вашої краси та здоров'я. Це сучасний естетично-медичний простір, який працює, щоб пропонувати своїм пацієнтам лише кращі послуги — від професійної діагностики до лікування. Тут ви отримаєте ефективне лікування, кваліфікований медичний супровід, відчуєте турботу та комфорт на кожному етапі.
  • Консультація подолога 800
6,9
Акції
в клініці 5 подологів
Львів просп. Червоної Калини, 97
р.Сихівський
Ми об'єдналися та створили моно бренд EOSC для популяризації напряму подології та здоров'я Ваших стоп. Наші фахівці – це висококваліфіковані подологи України, які пройшли спеціальну підготовку та навчання у провідних експертів галузі та знають все про сучасні тенденції щодо вирішення проблематики. Безперервне підвищення кваліфікації наших фахівців, передові технології, унікальне обладнання, професійна та ефективна косметика – це запорука здорових ніг, а значить і всього організму! Приймають лікарі: Бідак Надія Михайлівна, Денека Ольга, Гавак Юлія Михайлівна
  • Консультація подолога (*при відвідуванні процедури безкоштовна), 30 хв от 300
  • Медичний педикюр підвищенної складності (комплексна обробка проблемної стопи), 90 хв от 1 000
  • Медичний педикюр (повна обробка стопи), 60 хв 800
  • Частковий педикюр (обробка тільки стопи ), 45 хв 600
  • Частковий педикюр (обробка тільки пальців ), 45 хв 600
6,7
в клініці 3 подолога
Львів вул. Мазепи, 25 (А,Д)
р.Шевченківський
Центр подології «Твоя Стопа» — сучасний медичний заклад, що спеціалізується на комплексному догляді за стопами. Ми поєднуємо професійний підхід із сучасними технологіями для ефективного лікування та профілактики подологічних проблем. Приймають лікарі: Дружицька Анастасія Віталіївна, Кочура Оксана Анатоліївна, Струк Ольга Вікторівна
  • IBX-система 1 000
6,6
в клініці 1 подолог
Львів вул. Сахарова, 82
р.Франківський
Медичний центр НОВОДЕРМ — сучасна клініка, яка вже понад 10 років спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань. Основні напрямки роботи медичного закладу: дерматологія, дерматовенерологія, дерматоонкологія, косметологія, мікологія, трихологія. У центрі також можна записатися на прийом до гінеколога, ендокринолога та хірурга. Приймає лікар: Огорілко Галина Анатоліївна
  • Консультація Подолога 650
6,2
Львів пл. Данила Галицького, 2
р.Галицький (Центр)
Клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської у Львові — це великий центр, що надає комплексні послуги в напрямку апаратної косметології, трихолог, косметології та перманентного макіяжу. Клініка пропонує процедури оздоровлення та догляду за обличчям і тілом. Вся робота центру базується на використанні сучасного технічного оснащення. Такий підхід є гарантом отримання позитивного результату. Сучасна апаратура знижує будь-які больові відчуття і є гарантом неперевершеного результату.
  • Первинна консультація подолога 500
  • Повторна консультація подолога 300
  • Ортоз великий   900
  • Обробка натоптишів 1 ступеня 600
  • Обробка натоптишів 800
4,5
Львів пр-т Червоної Калини, 58
р.Сихівський
Медико-косметологічний центр "Зозулька" понад 15 років займається оздоровленням та омолодженням обличчя та шкіри. В центрі працюють лише кваліфіковані лікарі: пластичний хірург, дерматовенеролог, косметолог.
4,0
Львів вул. Стрийська, 33